Öne Çıkanlar dizi TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

CHP HEYETİNDEN ZEYNEP’İN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ; “SONUNA KADAR TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ!”

Muğla’da gencecik yaşında bir bayram sabahı hayattan koparılan Zeynep Şenpınar, erkek terörü sonucu artış gösteren kadın cinayetlerinin son örneği oldu.

Zeynep’in ailesi katilin hak ettiği cezayı almasını talep ederken, bir yandan da toprağa verdikleri evlatlarının yasını tutuyor.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla Zeynep’in kahreden ölümü sonrası kurulan CHP heyeti, ilk günden bugüne acılı aileyi yalnız bırakmayan ve katilin gereken cezayı alması için elinden geleni yapacağını ilan eden Milletvekili Ali Öztunç’la birlikte aileye taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyaret esnasında duygusal anlar yaşanırken, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu da aileye telefonla ulaşarak başsağlığı dileğinde bulundu.

CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer, Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya ve Ali Öztunç’tan oluşan heyet, Zeynep Şenpınar davasının başından sonuna takipçisi olacaklarını ifade ederken, vahim olayın yaşandığı Muğla’ya da giderek gereken tüm temasları yapacaklarını bildirdi.

KAHRAMANMARAŞLI HEMŞERİSİNİN ACISINI YÜREĞİNDE YAŞAYAN CHP’Lİ ALİ ÖZTUNÇ, TAZİYE ZİYARETİNDEN GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞTIĞI SOSYAL MEDYA GÖNDERİSİNE ŞU NOTU DÜŞTÜ;

“Muğla’da katledilen Pazarcıklı kardeşimiz Zeynep Şenpınar’ın Bölükçam köyündeki ailesini ziyaret ettik. Genel Başkanımızın talimatı İle kurulan komisyon olarak Ankara Milletvekilimiz Gamze Taşçıer’in başkanlığında Hatay Milletvekilimiz Suzan Şahin, Bartın Milletvekilimiz Aysu Bankoğlu, Adana Milletvekilimiz Müzeyyen Şevkin, Gaziantep Milletvekilimiz Bayram Yılmazkaya ile aileyi ziyaret ederek taziye dileklerimizi iletttik. Genel başkanımız da acılı anneye telefondan başsağğı diledi. Zeynep Şenpınar davasının başından sonuna kadar takipçisi olacağız. Muğla’ya da giderek gerekli temaslarda bulunacağız.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol