Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ÇAYLI, “İRADEYE KURA ÇEKİLMEZ!” DEDİ.
 Ticaret ve Sanayi Odası meslek komitesi organ seçimi için aday olduğunu açıklayan, ancak listeleri almak için bayağı sıkıntı çektiğini, kendisine karşı tavırlar alındığını belirten Muzaffer Çaylı, 14 nisan genel kurulu ile birlikte başlayacak olan dönüşümlü başkanlık sisteminin kendisinin anlayışına ters geldiğini söyledi.

BİZDEN KORKMALARINA GEREK YOK!

Çaylı, Clarion Otelde düzenlediği basın toplantısında, eşit şartlarda yarışılmadığının da altını çizdi, sonra da şunları söyledi; “Bizden korkmalarına gerek yok. Ben oda yönetimini bu tutumlarından dolayı kınamıyorum, sadece eleştiriyorum. Bu şekildeki uygulamalara üzülüyorum, benim bu üzülmem, beni hırslandırıyor aslında. Ben Meslek Komiteleri meclis üyeliğine adayım. Ben inşaat sektöründeyim. 12. Meslek Komitesinde 351 seçmen var, ki piyasanın ve 351 üyenin lokomotifi inşaat sektöründen gelenler” diye konuştu.

YOLUMUZDAN DÖNMEYİZ!

Çaylı açıklamasında hayli sakin bir tutum izlerken, milli iradeye kura çekilemeyeceğinin yeniden altını çizdi, bir oy bile alsa kaderine razı olacağını ifade ettikten sonra, meclise girdikten sonra hedefinin zirve, meclis ve ticaret ve sanayi odası başkanlığı olduğunu da belirtmeden geçemedi.

NOT: ÇAYLI’NIN HABERİNİN GENİŞ ŞEKLİ YARIN…

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol