banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

 ÇANAKKALE RUHUNDA BULUŞTULAR
 Erdemli’de yaşayan şehit ve gazi aileleri Erdemli Belediyesi tarafından düzenlenen bir etkinlikle Çanakkale’ye gittiler. Orada bulunan şehitlikleri ziyaret eden şehit ve gazi aileleri Erdemli Belediyesine ve Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür ettiler. Birçoğunun ilk defa gittiği Çanakkale ziyareti 3 gün sürerken, ayrıca Konya ve Bursa illerine de gidildiği kaydedildi.

KONYA VE BURSA DA ZİYARET EDİLDİ

İlk olarak Konya’da Mevlana Türbesi ve ardından da Alaaddin Tepesi ziyaret edildi. Kılınan namazlar ve edilen duaların ardından heyet daha sonra Çanakkale’ye ulaştı. Burada gün boyunca şehitlikleri ziyaret eden heyete bölgenin tarihi ve aynı zamanda Çanakkale savaşının anlatan rehberler eşlik etti. Ziyarette Erdemli’li şehitlerin bulunduğu şehitliği de ziyaret eden heyetin, ertesi gün Balıkesir’de konakladığı belirtildi. Çanakkale’den sonra şehit ve gazi aileleri Bursa’ya götürüldü. Bursa Ulu Camiide kılınan Cuma namazının ardından, ilk olarak Bursa Tophane ziyaret edildi. Osmanlı beyliğinin kurucusu Osman Gazi ve Orhan Gazi’nin türbesinde Kuran-ı Kerim okundu, dualar edildi. Burada da rehberler eşliğinde ziyaretlerini tamamlayan ekibe ziyaret sürecinde belediye görevlileri de eşlik etti.

BAŞKAN TOLLU: “ERDEMLİ BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖENMLİ BİR SEVİYEDEDİR.”

Bu ziyaretin kendileri için son derece anlamlı olduğunu beyan eden şehit ve gazi aileleri, bu geziyi düzenledikleri için Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür ettiler. Bu ziyaretin kendileri için manevi anlamda ikinci bir hac ziyareti gibi bir değerinin olduğunu dile getiren şehit ve gazi aileleri memnun olduklarını söylediler. Yolculuk esnasında telefon ile iletişim kurulan Belediye Başkanı Tollu da, şehit ve gazi ailelerinden dualarını istedi. Bu tür etkinlikleri sık sık tekrar edeceklerini ifade eden Tollu, Erdemli Belediyesinin sosyal belediyecilik anlamında da önemli bir seviyede olduğunun altını çizdi.

  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol