banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

ÇAMLIK MAHALLESİNDE ‘TAPU’ SORUNU İÇİN İMAR TADİLATI ŞART!

Mesele şu; bu mahallenin yıllardan beri süre gelen, adeta kronikleşen tapu meselesi. Gerek Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, gerekse AK Parti milletvekilleri ve il başkanı, tapu meselesi dahil, mahallenin diğer sorunlarının çözümü noktasında ellerini taşın altına koymuşlar. Ancak Mahalle Muhtarı ve sakinleri, bu meselede yetkili olan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'den destek bekliyorlar.

Tapu sorununun çözümü için, imar tadilatının şart olduğunu söyleyen Muhtar Abdullah Ay, bu meselede Başkan Güngör'e inanıyor, güveniyor. Son seçimde bu mahalleden AK Partiye yüzde 90'ın üzerinde oy çıkmış. Mahallede boş alanlar Büyükşehir ve TOKİ'ye ait iken, imar tadilatı ile tapu sorununun çözüleceğine inanmış mahalleliler. Muhtar Abdullah Ay donanımlı, ne dediğini, ne anlatmak istediğini bilen birisi.

Mahallede halen 150 kadar evin tapusu varken, 3 bin nüfuslu mahalle sakini, tapu sorunun çözümü için Başkan Güngör'den adım atılmasını bekliyorlar. Şimdi top Başkan Güngör'de... Çünkü mahallenin önceliği evlerinin tapularına kavuşmak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol