Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

CAMİ GENÇLİK VE ÇOCUK BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ
 Bu Kapsamda düzenlenen etkinlik için Türkiye’nin Üçüncü büyük Camisi olan Kahramanmaraş Abdülhamithan Camii sabah ezanıyla doldu taştı. Namazın ardından İl Müftüsü Celal Sürgeç önderliğinde İstanbul Üsküdar Çinili Cami Müezzini Dursun Şahin ve ezan kursu kursiyerleri icra ettikleri Kur’an, tesbihat, zikir ve kasidelerle cemaate duygu dolu anlar yaşattılar. İl Müftüsü Celal Sürgeç’in güzel duasıyla eller sema’ ya yöneldi.

Söz konusu programda Kahramanmaraş'ta büyüğü, küçüğü, genci yaşlısı sabah namazında bir araya geldiler. Program sonrası uzunca kurulan sofrada kahvaltı yaptılar. Kahramanmaraş’ta "edeler diyarı" adıyla sosyal medyada " edeler, bacılar sabah namazında buluşuyor" sloganı ile bir araya gelen vatandaşlar ile öğrenci yurt ve dernekleri "cami gençlik ve çocuk buluşması" kapsamında icra edilen sabah namazı programına cok büyük katkılar sundular.

İl Müftüsü Celal Sürgeç açıklamasında, Cami, çocuk ve gençlik buluşmalarının Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından çeşitli illerde yapılan bir faaliyet olduğunun altını çizdi.

 Programa K.Maras milletvekili İmran KILIÇ ile Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’te katıldı.  Mahçiçek konuşmasında güzel bir Pazar sabahı manevi bir havayı teneffüs etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

 Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek tarafından çocuklar hediyelerle sevindirildi. Kahvaltı olarak verilen çorba, simit ve süt’ün dağıtımı ardından program son buldu.

HABER- KAMERA: HACI ALİ GÜNEÇIKAN/DİYANET TV

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol