Öne Çıkanlar dizi TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

ÇAKIROĞLU DERNEĞİNDEN OSMAN OKUMUŞ’A TEŞEKKÜR
 Cumhur İttifakı AK Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı mevcut Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş 31 Mart pazar günü yapılan yerel seçimlerde her iki oydan birisini alarak tekrardan Türkoğlu Belediye Başkanı seçilen Osman Okumuş’a Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren Çakıroğlu Derneği tarafından yapılan hayırlı olsun ziyaretinde teşekkür plaketi takdim edildi. Takdim edilen plakette "Türkoğlu ilçemize ve Çakıroğlu Mahallemize yapmış olduğunuz hizmetlerle yaşam standardımızı yükselttiğiniz için teşekkür eder, esenlik dileriz." ifadesi yer aldı.

 OSMAN OKUMUŞ STK'LARIN HAMİSİDİR

Çakıroğlu Derneği Başkanı Muhammet Kamalak ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada: "Türkoğlu Belediye Başkanımız sayın Osman Okumuş göreve başladığı ilk günden itibaren sivil toplum kuruluşlarına her türlü desteği vermektedir. "Türkoğlu ilçesine bağlı Çakıroğlu mahallesinden vatandaşlar olarak 2015 yılında Kahramanmaraş merkezde Çakıroğlu Derneğimizin kurulmasından itibaren Osman Başkanımızdan her türlü desteği  gördük, sadece Çakıroğlu Derneği değil diğer sivil toplum kuruluşlarına da gereken desteği  her zaman vermiştir. Bu bakımdan Osman Okumuş Türkoğlu'nda bulunan ve Türkoğlulu dernek ve vakıfların hamisi konumundadır. En memnun olduğumuz tarafı ise dernek olarak yaptığımız öneri ve teklifleri her zaman dikkate alarak değerlendirmesidir." ifadelerine yer verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ise konuşmasında:"31 Mart seçimlerinde halkımızın teveccühleri ile tekrar Belediye Başkanlığı görevine seçilmemizin ardından vatandaşlarımız bizleri ziyaret ediyorlar. Çakıroğlu Derneğine ziyaretleri ve plaket takdimi için ayrıca teşekkür ederim." dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol