banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKŞEHİRLE MEHMET ÖZDAL CADDESİ YENİLENDİ

Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde ulaşım yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler tarafından Pazarcık ilçesi Mehmet Özdal Caddesi’nde gerçekleştirilen yenileme çalışmaları tamamlandı. Yaklaşık 6 Milyon TL’lik yatırımla ilçenin en işlek arterlerinden Mehmet Özdal Caddesi’nin asfaltı ve kaldırımları yenilendi. Gerçekleştirilen çalışmalarla arter daha modern bir görünüme kavuşturuldu.

MUHTARLARDAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Mehmet Özdal Caddesi’nde gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Pazarcık Fatih Mahallesi Muhtarı Hüseyin Mitil, “Mehmet Özdal Caddemiz Büyükşehir Belediyesi tarafından baştan uca yenilendi. Burası Pazarcık’ın en gözde caddelerinden bir tanesi. Bölgedeki mahallelere ulaşım sağlayan ve yoğun olarak kullanılan bir grup yolu. Gerçekten çalışmalarla caddemiz çok konforlu hale getirildi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Memiş Özdal Mahalle Muhtarı Hatice Üste ise, “Bölge mahalleleri ve ilçemiz için son derece önemli olan Mehmet Özdal Caddemizde gerçekleştirilen çalışmalardan son derece memnunuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol