banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar SİZE İHTİYACIMIZ VAR KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKŞEHİR’LE ARTERLER YENİLENİYOR

Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde ulaşım altyapısını güçlendirmek için yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler tarafından çalışma gerçekleştirilen adreslerden bir tanesi de Av. Mehmet Ali Kısakürek Bulvarı oldu. Ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla bulvarın muhtelif yerlerindeki deforme olan alanlar tespit edilerek yenileme çalışması gerçekleştiriliyor. Gerçekleştirilen çalışmalarla trafikte meydana gelebilecek aksamaların önüne geçilerek yaya ve araç güvenliğinin sağlanması hedefleniyor.

TRAFİKTE GÜVENLİK VE KONFOR SAĞLANIYOR

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan çalışmalara ilişkin yapılan açıklamada, “Şehrin muhtelif yerlerinde ana arter, cadde, bulvar ve sokaklarda bakım ve onarım çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Ekiplerimizin çalışma gerçekleştirdiği adreslerden bir tanesi de Av. Mehmet Ali Kısakürek Bulvarı oldu. Ekiplerimiz tarafından bulvar üzerinde deforme olan bölgeler tespit edilerek bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Şehir genelinde ulaşım altyapımızı geliştirmek, trafikte güvenlik ve konforu sağlamak için çalışmalarımız aralıksız devam edecek” ifadelerine yer verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol