banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ENGELLİ ÇİFTE DÜĞÜN
4 yıl önce tanışan ve birbirini seven Dursun Pakdil ile Derya Kaplan evlenmeye karar verdi. Ancak çiftin bu kararına aileler karşı çıktı. Bunun üzerine Kaplan ve Pakdil kaçtı ve bir tanıdıkları tarafından 4 gün saklandı. Yakınlarının araya girmesi ile Derya Kaplan ve Dursun Pakdil'in evlenmelerine onay çıkarken, çiftin hikâyesi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'a anlatıldı. Başkan Erkoç da Engelliler Şube Müdürlüğü'ne çiftin çeyizi dahil, tüm düğün masraflarının belediye tarafından karşılanması talimatını verdi.

ENGELLİ HİZMET ARACI, GELİN ARABASI OLDU

Başkan Fatih Mehmet Erkoç'un yardım haberiyle sevinen Dursun Pakdil ile Derya Kaplan, yapılan düğünle dünya evine girdi. Engelliler Şube Müdürlüğü'nün engelli hizmet aracı da çiftin gelin arabası oldu. Tekerlekli sandalye ile araçtan inen çift, salona alkışlar arasında gidi. Çiftin nikahını Başkan Fatih Mehmet Erkoç kıyarken, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan ile Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun ve Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu, nikah şahidi oldu. Nikahı kıyan Erkoç, Derya Kaplan ile Dursun Pakdil'e mutluluklar dilerken, nikah cüzdanını Vali Özkan verdi.

Evlenen Derya-Dursun Kaplan çifti başta Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve diğer ilgililere teşekkür ettiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol