banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKŞEHİR’DEN 3 ARALIK PROGRAMLARI
 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla 2 Aralık 2016 Cuma günü hem Elbistan’da hem de özel okullarda bir dizi etkinlikler düzenlenecek.

Elbistan’da düzenlenecek programda palyaço gösterileri düzenlenecek ve öğrencilere patlamış mısır, pamuklu şeker ikram edilecek, balon, havlu gibi hediyelerin yanı sıra kitapçık ve broşür dağıtımı da gerçekleştirilecek.

İlimizde faaliyet gösteren Ertuğrul Gazi Görme Engelliler Okulu, Gaziler İşitme Engelliler Okulu ve Özel Eğitim ve İş Uygulama Okulu’nda Nasreddin Hoca ve palyaço gösterileri yer alacak. Aynı zamanda bu okullardaki öğrencilere patlamış mısır, pamuklu şeker ikramı ile balon ve havlu dağıtımı gerçekleştirilecek.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ilk program Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilecek program saat 11.00’de başlayacak.

Kahramanmaraş Valiliği koordinesinde gerçekleştirilecek olan programda Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı gösterisi, Çorba İkramı ve engelliler tarafından şiirlerin okunması ile devam edecek.

3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla Atatürk Meydanı’nda düzenlenecek olan etkinliğin havanın müsait olmaması durumunda programın Kültürpark Konferans Salonunda gerçekleştirileceği belirtildi.

Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilen programın ardından program Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde devam edecek.

Saat 19.00’da Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan program Hafız Ramazan Kuştan’ın okuyacağı Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayacak.

15 Temmuz Şehitleri adına düzenlenen programda Gaziler İşitme Engelliler Ortaokulu öğrencileri İstiklal Marşı’nın okuyacaklar.

Açılış konuşmalarının ardından Mustafa Tütüncü; ‘Bayrak’ isimli şiiri ile sahne alacak.

Mehmet Köpo’nun ’30 Kuş’ şirini okumasının ardından 125. Yıl Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’nden Hazar Sular ve Aziz Akdemir Zeybek Gösterisini sunacaklar.

Kahramanmaraş Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencilerinin sunacağı Semazen gösterilerinin ardından Melisa Yağmur Kelküt ‘Özür Dilerim Anne’ isimli şiiri okuyacak.

Program Sanatçı Murat Belet’in sahne alacağı ilahi konseri ile sona erecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol