banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKŞEHİR KÜTÜPHANELERİNDEN HUZUREVİ ZİYARETİ
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine bağlı 24 halk kütüphanesi okuyucuları Şehit Hakan Duyğal Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ettiler.

Ziyarette erkekler ve bayanlar bölümlerini ayrı ayrı ziyaret ederek Vaiz Mine Bektaş’ın eşliğinde Değerler Eğitimini uygulamalı olarak gerçekleştirdiler.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürü Hakan Ceren, ziyarete ilişkin verdiği bilgide: “Kütüphanelerimize gelen okuyucularımızla birlikte Huzurevimizde yaşamakta olan yaşlı insanlarımızı Değerler Eğitimi kapsamında ziyaret ettik. Bu ziyaretimizde kütüphanelerimize gelen okuyucularımızla yaşlılarımızı buluşturarak onların bilgi, tecrübe ve deneyimlerinden faydalanmalarını sağladık. Kütüphanelerimizin sadece ders çalışılan monoton ortamlar olmadığını ve çeşitli aktiviteler düzenlenen yerler olduğunu göstermek adına bu tür faaliyetler düzenliyoruz” diye konuştu.

Şube Müdürü Ceren Değerler Eğitimi Çatısı Altında sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yapılan bu ziyaretin yaşlılarla sohbet ederek onların hayat tecrübelerinden yararlanmak ve toplumda duyarlılık yaratmak amacıyla gerçekleştirildiğini belirtti. Huzur evlerine yapılan ziyaretlerin yaşlılar için önemli olduğunu söyleyen Şube Müdürü Hakan Ceren, genç nesiller olarak yaşlıların yanında olduklarını hissettirmek için bu ziyareti yaptıklarını söyledi.

Huzur evi sakinleri ise “öğrenciler bize geldikleri zaman çok seviniyoruz, yalnız olmadığımızı hissediyoruz. Her zaman gelin ve bizleri hatırlayın” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol