banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKŞEHİR KAR ÇALIŞMASINA DEVAM EDİYOR
 AKOM’dan yapılan açıklamada: “Kar yağışı devam eden bölgelerimizde vatandaşlarımızın kendi araçları ile çıkma mecburiyeti olanların mutlaka kış lastiği takmaları veya araçlarında takoz, zincir ve çekme halatı bulundurmaları gerekiyor. Vatandaşlarımızın kendi araçları ile trafiğe çıkma zorunluluğu yok ise mutlak surette toplu taşıma araçlarını tercih etmelerini öneriyoruz. İlimiz genelinde kar yağışına karşılık kar temizleme çalışmalarımız devam ediyor. Sürücülerimizin bu havalarda mutlak surette kış lastiği takmaları gerektiğini bir kez daha hatırlatıyoruz. Ayrıca ilçelerimizle beraber bağlı mahalle yolları ve grup yollarında kar temizleme çalışmalarımız devam ediyor” denilerek uyarılarda bulunuldu.

Öte yandan Trafik Yönetim Merkezinden yapılan açıklamada: “İlçe merkezlerinde merkez yolları açık ve herhangi bir sıkıntı bulunmuyor. Yönetim Merkezimize bağlı ekipler, ilçelerde ve kent merkezinde görevleri başında trafiği akışını düzenli bir şekilde sağlıyorlar. Kış lastiği takmamış sürücülerimizin kullandığı araçlardan dolayı zaman zaman tıkanıklıklar olabiliyor. Sürücülerimizin yollarda trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerektiğini hatırlatarak dikkatli olmalarını istiyoruz” denildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol