Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ’NDEN İKİ FABRİKA YANGININA BAŞARILI MÜDAHALE
 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’ndan edinilen bilgiye göre; 10 Ağustos 2017 tarihinde, Kahramanmaraş-Adana karayolunun 4. Kilometresindeki bir tekstil fabrikasında çıkan yangına dakikalar içinde müdahale etti.

Fabrikada kaynak çalışması yapıldığı sırada çıkan kıvılcımların telef balyalarına sıçraması sonucu başlayan yangın rüzgarın da etkisiyle saniyeler içinde büyüdü. 15 itfaiye erinin 3 araçla yaptığı etkili müdahale, yangının bir saatte tamamen söndürülmesini sağladı. Olay maddi hasar ile atlatıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir İtfaiyesi bu defa sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Kahramanmaraş-Adana karayolunun 7. Kilometresinde bulunan başka bir tekstil fabrikası için teyakkuza geçti. Fabrikanın klima kanalında başlayan yangına 6 dakikada müdahale eden Büyükşehir İtfaiyesi 30 dakika içinde alevleri kontrol altına aldı.

Maddi hasarın meydana geldiği her iki yangın hakkında soruşturma sürüyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol