banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKŞEHİR EVSİZLERE SAHİP ÇIKIYOR
  

Büyükşehir Belediyesi ekipleri sokaklarda otogarda hastanelerde parklarda gezerek kimsesiz vatandaşları toplayıp misafirhaneye götürdü.

Bir taraftan zabıta ekipleri diğer taraftan Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, başta sokaklar olmak üzere, hastanelerin acil servislerini, otogar, park, medruk bina ve viraneleri gezerek, bu alanlarda barınmaya çalışan ve aynı zamanda yolda kalan vatandaşları toplayarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Misafirhanesine götürüyor.

Sokakta yaşamlarını sürdürmek zorunda olan evsizler toplanarak sağlık kontrollerinden geçirildikten sonra kış mevsimi boyunca misafirhanede misafir edilerek, giyecek yardımı ve günde üç öğün yemek ikramı yapılıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada sokakta yaşayan evsizlerin soğuktan donmamaları için bu vatandaşları gören veya bilenlerin Alo 153’ü arayarak haber vermeleri istendi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol