banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKŞEHİR AFŞİN’DE YOLLARI ASFALTLA BULUŞTURUYOR
 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Afşin İlçesinde bulunan yollarda sıcak asfalt, sathi kaplama ve asfalt yama gibi çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiperince yürütülen asfalt çalışmalarında daha önce Aşık Mahsuni Şerif Bulvarı, Afşinbey caddesi, Karşıyaka ve Seferhoca Caddelerinde sıcak asfalt ve Altunelma – Arıtaş Grup yolunda sathi asfalt çalışması tamamlanarak halkın hizmetine sunulmuştu.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Afşin’de yapılan asfalt yama çalışmalarında 70 bin metrekare asfalt yama yapıldı. Bu yama çalışmalarında 17 bin 448 ton asfalt kullanılırken, yaklaşık 10 kilometrelik bir alanda yama çalışmaları tamamlandı.

Büyükşehir sathi kaplama da ise 29 bin metrekarelik sathi kaplama çalışmalarında 7 bin 215 ton asfalt kullanırken, 7 kilometrelik yolda sathi kaplama yapıldı.


Sıcak asfalt çalışmalarının devam ettiği Afşin’de, yaklaşık 188 bin metrekarelik bir alanda 50 bin ton sıcak asfalt kullanıldı. Yaklaşık 27 kilometrelik yolun sıcak asfaltla kaplandığı Afşin’de halen Atatürk Caddesi ve Arıtaş Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması devam ediyor. Afşin’de Elçibey Caddesi, Bakraç Mahallesi ile Tanır-Büğet-Kaşanlı-Küçüktatlar-Büyüktatlar ve Koçovasında asfalt altı hazırlık çalışması devam ediyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol