banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BU NASIL ÖĞRETMEN? AKREP YEDİ, ÖĞRENCİLERE YEDİRDİ?
 Haber ulusal medyada yer alınca, haliyle kent merkezinde ve okur üzerinde tepkiler çığ gibi artmaya başladı. Habere pek ihtimal vermesek de, ‘olur mu olur’ mantığından hareketle, sanıyorum yetkililer ve ilgililer bu öğretmen hakkında gerekeni yapacaklardır.

HABER ŞU:

Dereboğazı mahallesindeki Yenioba Şehit Mustafa El İlkokulu’nda, birinci sınıf ve üçüncü sınıf öğrencilerine ders veren öğretmen D. A. İddiaya göre geçen çarşamba günü okulda bulduğu akrebi öldürdükten sonra sınıftaki sobanın üzerinde pişirdi.

Öğretmen D.A. sobada pişirdiği akrebi küçük parçalara bölerek yemeye başladı. Bu sırada etrafında  toplanan öğrenciler, ‘bize de ver, biz de yemek istiyoruz’ deyince onlara da birer parça akrep verip yemelerine göz yumdu…

ÖĞRENCİLERİN DURUMU ANLATMASI ÜZERİNE

Öğrencilerin yaşananları anlatması üzerine milli eğitim müdürlüğüne başvuran veliler, öğretmen D. A.’dan şikayetçi oldular.

Ve müfettiş görevlendirildi. Okula giderek öğrencilerle görüşen müfettişler, hazırladıkları raporu bakanlığa gönderdiler.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol