Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

BU ÇARŞININ ÜZERİ KAPATILMALI… İYİ OLUR!
 Arasa Otopark karşısından, Kıbrıs Meydanına çıkan ara sokakta konfeksiyoncular vardı. Bu sokağın-bu küçük çarşının üzerinin bir bölümü kapatılmış olmasına rağmen, bir bölümü de ilkel tavırlarla bezlerle, çinkolarla kapatılmış olmasına rağmen, görüntü kirliliği sırıtıyordu açıkça.

Bu sokaktaki-çarşıdaki esnaflar, “Geçmişte Bakırcılar Çarşısı, Belediye Çarşısı ve Saraçhane Çarşılarının üzeri kapatıldı, modern bir görüntü sağlandı. Bizim sokak yürekler, içler acısı. Yağmurlarla dışarı koyduğumuz tezgâhlardaki çamaşırlar-giysiler ıslanıyor, çamurlu zamanlarda müşteri içeri girdiğinde kirlilikten bir yere basamıyoruz. Haliyle müşteri de, biz de perişan oluyoruz. Başkanlardan isteğimiz, bizim sokağın da üzerinin kapatılması” derken, fazla bir maliyetin de gerekmediğini belirtmeden geçemiyorlar.

NE BEZ, NE TENEKE, NE ÇİNKO

Geçmişte bu taleplerine rağmen belediyelerin şikâyetlerine kulak tıkayan başkanlara atıfta bulunan çarşı esnafı, “Bu kez Hayrettin Bey’den bekliyoruz. Bu sokak, turistik bir sokak haline geldi adeta. Zira çarşılarımızı gezen yerli-yabancı turistler, bizim sokağı da gezmeden, alış-veriş yapmadan geçemiyorlar. Lakin manzara karşısında dudak bükünce, bizim de moralimiz bozuluyor!” şeklinde konuştular.

Zira, dar imkanlarla, esnafın bizzat sokak üzerine çektiği bezler, teneke ve çinko parçalarının ortaya serdiği manzara hiç de hoş değildi ve yakışmıyordu. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol