banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BÖLGENİN EN KAPSAMLI MEZBAHASI KURBAN BAYRAMINA HAZIR...
 Onikişubat İlçesi Önsen Mahallesi sınırları içerisine kurulan Yenice Bizim Et mezbahası kurban bayramı öncesinde gerekli bakım ve modernizasyon çalışmaları elden geçirilerek tam kapasite çalışmaya devam ediyor. Mezbaha bölgenin en donanımlı, İslami kurallara uygun helal sertifikalı her türlü toplu kurban kesimlerinde de hizmete hazır olduğu belirtiliyor.

Onikişubat Mezbahası Yönetim Kurulu başkanı İbrahim Yenice Kurban bayramında mezbahanın daha yoğun bir talep gördüğünün altını çizdi. Yenice konuşmasında; “Veteriner Hekimler nezaretinde, İslam şartlarına uygun şekilde uzman kasaplar tarafından kesimler gerçekleştirilecek. Mezbahamız, bütün hijyen şartlarına uygun halde. Bu talebe yönelik olarak biz de gerekli hazırlıkları hem bina içerisinde hem de hayvanların dinlenme ve barınma alanında yapıyoruz. Amacımız Kurban Bayramında vatandaşlarımıza dini hükümlere, sağlık şartlarına ve çevre temizliğine uygun bir şekilde kurbanlarını keserek hizmet vermek olacaktır. Mezbahamızda günlük 200 büyükbaş, 400 küçükbaş hayvan kapasiteli olup, halkımızın memnuniyeti ön planda tutulacaktır. Kurban bayramında ise bu rakam iki misliyle hizmet veriyoruz”

“TAM KADRO HİZMET VERECEĞİZ”

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da kurban kesiminin özenle yapılacağını ifade eden Yenice, kesimlerde mezbahanın 50 personeli ile tam kadro olarak hizmet edeceklerini ve eleman konusunda sıkıntılarının bulunmadığını kaydetti.

İKRAMDA BULUNACAĞIZ

Bayramın birinci günü kurbanlarını kestirmek için mezbahaya gelen vatandaşlara ikramlarda bulunacaklarını vurgulayan İbrahim Yenice, “Namazdan çıktıktan hemen sonra kurbanını kestirmek için kahvaltısını yapmadan gelenler oluyor. O nedenle vatandaşlarımıza küçük de olsa ikramlarda bulunuyoruz. Gün içerisinde ekmek arası kavurma, çay, su gibi ikramlarda bulunacağız.” şeklinde konuştu.

“VATANDAŞ KURBANINI TAKİP EDEBİLECEK”

 Kurbanı kesilecek vatandaşlara galoş giydirerek istendiğinde kesim yerine alacaklarını bildiren Yenice, vatandaşlar kesim yerindeki izleme platformunda kurbanlarını takip edebileceğini söyledi.                                                                

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol