Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ YOLU
  

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, eserleri ile iz bırakmaya devam ediyor.

Bu merkezin, en güzel yanı öğrencilere en iyi eğitimi verirken özellikle de ücretsiz olmasıdır. Bu sayede eğitim gören öğrenciler, gelecek planlaması yaparken, ekonomik olarak sıkıntı yaşamadan ve aile bütçelerini sarsmadan ortaokul ve lise takviye kursları alabilecekler. Veliler de çocuklarını Onikişubat Belediyesi’nin açmış olduğu bu anlamlı sosyal etkinlik merkezine gönül rahatlığı ile gönderebilecekler.

Şehirlerin sosyal alanları arasında yer alan yürüyüş yolları, sağlıklı yaşama büyük ölçüde katkı sağlıyor. İnsanları stresli şehir yaşamından uzak tutan ve şehir merkezinde spor yapma imkânı sağlayan bu alanlar vatandaşlara sağlıklı yaşam olanağı sunuyor. Onikişubat Belediyesi de bu konuya dikkat çekerek sportif tesislerle şehri donatmaya özen gösterdi. Bununla da yetinmeyen Onikişubat Belediyesi, kilometrelerce bisiklet yolunu Kahramanmaraşlıların hizmetine sundu.

720 adet bisiklet bulunan sosyal tesiste, 130 annenin bebeği ile birlikte binebileceği konforlu bisikletler, iki, dört ve altı kişilik bisikletlerle ailelerinde beraberce binebileceği özel olarak tasarlanan bisikletler bulunuyor. Aynı anda bin kişinin çok rahat yürüyüş yapabileceği, 3 bin kişinin de hem yürüyüş hem de bisiklete binebileceği ciddi bir alan ve parkurdan oluşuyor.

Türkiye genelinde bugüne kadar yapılmamışı yapan Onikişubat Belediyesi, sosyal tesisin açılışını gerçekleştirdiği günden itibaren, parkura vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kısa bir süre içerisinde yoğun bir ilgi gören bisiklet ve yürüyüş yoluna tam 18 bine yakın vatandaş kayıt yaptırarak, her türlü imkandan faydalanma olanağı buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol