banner1482
Öne Çıkanlar TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA

Bu haber kez okundu.

BİR MUSTAFA DAĞLI GERÇEĞİ
 Bunlar siyasetçi olurlar, sivil toplum kuruluş önderleri olurlar, bürokrat olurlar, ya da spor adamı…

İşte Mustafa Dağlı da bunlardan birisi. Etiketi, kariyeri zengin bir kardeşimiz. Spor adamı. Kendini spora olduğu kadar eğitime, insan ilişkilerine adamış, odaklamış bir kardeşimiz.

Kişiliği ile de her kesimde takdir toplayan Mustafa Dağlı, bu sebeplerden ötürü başarı hikâyesini yazanlar arasına girmeyi hak etmiştir.

CELALETTİN GÜVENÇ’E OLAN SEMPATİSİ

Mesleği, etiketi, ismi ve etnik kimliği ne olursa olsun, başarı hikayelerini takdir eden siyasetçilerimizden biri olan İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Aksu Tv.deki programında bile okulu ve 112 acil’in bugünlere gelmesinde Mustafa Dağlı’nın8 hakkını teslim etmiş, ona teşekkürler göndermişti.

Projelerinin uygulamaya konulmasında Celalettin Güvenç’in katkısını belirten Dağlı, “Here daim yanımızda olan, bizleri destekleyen sayın Celalettin Güvenç ağabeyimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MUSTAFA DAĞLI’NIN ÖZGEÇMİŞİNDEN KESİTLER:

1986 Kahramanmaraş doğumlu Mustafa Dağlı ilk, orta, lise, (KSÜ Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği) 2.Üniversite (spor yöneticiliği) ve 2017 halen lisansüstü (KSÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi) eğitimlerini Kahramanmaraş’ta tamamladı. 2008 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi – Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan mezun oldu.

2005 yılında gençlik dernekleri başkanlığı yaptı. Birçok spor branşında (UEFA B Futbol ve Hentbol Antrenörlüğü-Badminton) antrenörlük belgesi bulunan Dağlı, 2006 yılında basketbol masa hakemliği yapmıştı. 2008 Yılında Şanlıurfa Bozovaya Beden eğitimi öğretmeni olarak atandım. Proje AR-GE ofisinde çalışmalarımdan takdirle ödüllendirildim.

2011 yılında şehrimize atandım ve memleket evlatlarına hizmete başladık. basketbol takımlarıyla il dereceleri elde etmiş ve basketbolun tabana yayılması için birçok projeye imza attık. Maraşgücü Spor Kulübü’nün kurucu başkanlığını yaptı Maraşgücüspor ile Futbolda Erkekler 2. Amatör Kümeden namağlup 1. Kümeye Kızlarda Türkiye 3.Lüğü ve namağlup 2.lige 2016 yükseldik. Diğer Branşlarda Voleybol-Basketbol-Hentbol-Satranç Vb İl dereceleri şampiyonluklar yaşayarak ilimizi çok güzel şekilde ulusalda temsil ettik.

Milli Takım Antrenörlerini şehrimizde misafir ettik. Maraşgücüspor olarak şahsımın Koordinatörü olduğu 3 proje yazdık. (2 SODES - Kalkınma Bakanlığı, 1 Prodes-İçişleri Bakanlığı) ve şehrimize kazandırdık. 2015 yılında Basketbol İl Temsilcisi olarak atandım ve bu görevime devam etmekteyim. Halen Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliği yapmaktayım.

2017 Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı olarak eğitime hizmet veriyorum.

Hasan ve Zehra Tıraş Vakfına İlimize Hacıağalara Okul ve Pazarcık ilçemize 112 Acil Sağlık Merkezi kazandırılmasına vesile olduk.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol