banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ; VAHİT BAĞCI
 Geçtiğimiz haftalarda Kahramanmaraş'a faydalı olan Kahramanmaraş için mücadele veren ve Kahramanmaraş halkının gönlünde taht kurmuş sevilen değerleri kişileri sizlere anlatmıştım. Bu haftada ömrünü Kahramanmaraş'a adamış mücadele vermiş verdiği bu mücadele ile halkın gönlüne taht kurmuş ve benimde şahsen hayranlık duyduğum çok sevdiğim ve değer verdiğim Kahramanmaraş Barosu Başkanı Avukat Vahit BAĞCI’yı  anlatacağım.

HALKIN VE MESLEKTAŞLARININ KALBİNDEKİ BAŞKAN

Gözü tok gönlü zengin bu değerli Kahramanmaraş aşığını anlatmaya kalkarsak kelimeler kifayetsiz kalır… Kahramanmaraş halkına kucak açan, halkın sorunlarına çözüm getiren gönül adamı Sayın Vahit BAĞCI bey, hiç kimseye din dil ırk ayrımı asla yapmaz. Asla kibirli değil Sevecenliği ve misafirperverliğiyle hürmetkarlığıyla güler yüzlülüğü ile gönüllere taht kurmuş olan Baro Başkanımız Sayın Vahit BAĞCI,  Kahramanmaraş halkının kalbinde yer edinmiş bir değerimizdir. Bütün Kahramanmaraş halkına kapısının 24 saat açık olduğunu dile getiriyor. Günün 24 saati telefonları açık olan sayın Baro Başkanımız hak ve hakkaniyeti bilen ve haksızlığı asla kabul etmeyen, şiddeti kabul etmeyen bir değerimizdir.

TAKDİRE VE ÖVGÜYE LAYIK BİR BAŞKAN VAHİT BAĞCI
 
Yanına gelen misafiri kapıda karşılayan değerli Baro Başkanımız misafirini de uğurlarken kapıya kadar kendisiyle gidiyor ve misafirperverliğini canı gönülden yapıyor. Kahramanmaraş'daki bazı Kamu Kurum ve Kuruluşları ile STK’lara nazaran Sayın Baro Başkanımız her kim randevu isterse randevu veriyor bu işadamı da olabilir, gazeteci de olabilir, hamalda olabilir. Kahramanmaraş Barosunda yaptığı güzel çalışmalar saymakla bitmez ama yaptığı iyi çalışmalar ile tüm personelin taktirini ve gönlünü kazanmış olduğunu söyleyebilirim. Her zaman Kahramanmaraş'ı ve halkını çok sevdiğini söyleyen Sayın Baro Başkanımız Vahit BAĞCI’yı bizler de çok seviyoruz ve sayıyoruz ve her zamanda değer veriyoruz, çünkü değere layık bir insan, yardımsever  bir yapıya sahip bir Baro Başkanıdır.

Bizlere böylesi gözü tok gönlü zengin Baro Başkanını layık gören Avukatlarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Kahramanmaraş Barosu Başkanı Av. Vahit Bağcı geçen hafta yapılan seçimlerde güven tazeledi ve yeniden Baro Başkanı seçildi.

Güzel hizmetlerinden ve insanlara değer veren değerli Kahramanmaraş Baro Başkanımız BAĞCI’dan Allah razı olsun selam saygılarımla.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol