banner1482
Öne Çıkanlar SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN BAŞKAN GÜVENDEN BASIN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Bu haber kez okundu.

BİNASI BÜYÜK OYSA İÇİ BOŞ!
 Şimdi, KASİAD karşısında devasa, muhteşem ve büyükşehire yakışır bir binaya kavuşsa da, bugüne kadar kültür ve turizm adına herhangi bir işlevi olmayan ve 14 senedir de bu kurumun başında görev yapan Seyedihan Küçükdağlı, ne yazık ki ne koltuğu doldurabiliyor, ne hak edebiliyor, ne de Kahramanmaraş’ı temsil edebiliyor.

Bugün basın camiasınca da eleştiri oklarından kurtulamayan, varlığı ile yokluğu belli olmayan Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, yeni binasına ataşındı ama içi boş. Turizm haftalarında bile herhangi bir icraat sergilemekten uzak, ama yemekli toplantılarda ve alakasız etkinliklerde boy göstermekten imtina etmeyen İl Müdürü Küçükdağlı’nın aralıklı senelerde bastırılan bir küçük ve sıradan broşürden başka hareketi, icraatı ve işlevi olmayan kurumun sorgulanması gerekiyor.

Tabi başarısız bir daire müdürünü bu koltukta, bu etikette tutan siyasi iradenin hiç mi günahı, suçu yok mu derseniz, onu da tartışırız!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol