banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

BERTİZ VAKFI’NDA BİR SABAH VAKTİ

Bertiz Vakfı, son Bertiz Masere Festivali ile gündeme gelmiş, bu festivalde yöre daha çok tarihten gelen kültürü, gelenekleri, özellikle üzümü ve yöresel ürünleri ile halkın gönlünde taht kurmuş iken, Vakfın Hürriyet Mahallesi’ndeki yeni binasına (Doktorlar Sitesinde) gittik.

Vakıfların amacı; topluma katkı sağlamak ve insanalar hizmet vermek. Türkçesi ve özeti bu. İhtiyacı olanlara ayni ve nakdi yardımlarda bulunmak, toplumsala hassasiyetleri göz önüne alarak toplumsal dayanışmayı güçlendirmek, çeşitli etkinliklerle yaşanabilir bir toplum oluşturmak, insanların yaşamını kolaylaştırmak adına faaliyetlerde bulunmak.

BU DÜŞÜNCEYLE OTURDUK, SOHBET ETTİK.

Masada, ikinci amatör kümede mücadele veren Bertizspor Başkanı Fatih Yıldız, Bertiz Vakfı üyelerinden Erdoğan Eryılmaz, emekli Jandarma Ali Başdoğan, emekli imam Şakir Dündar, Gürdal Yem Sanayii sahibi Ahmet Gürdal, Mehmet Koç, Dulkadiroğlu Bertiz Vakfı ilçe temsilcisi Servet Mutlu varken, keyfine doyum olmayan bir sabah saati yaşandı.

Toplantıda, Vakfı daha aktif, insanları buluşturan, kültürel ve sosyal içerikli faaliyetler ile en etkin, en çok konuşulan sivil toplum kuruluşu haline getirme çaba ve sözleri güne damgasını vurmuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol