Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

BENİ DE FARK ET YETER!
 Trabzon Bulvarı üzerindeki kermesin açılışına katılan Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Kahramanmaraş İl Müftüsü Celal Sürgeç ile davetliler katılırken, katılımcılar bu tür sosyal etkinliklerin, özellikle özel amaç taşıyan kurumların anlamının daha büyük olduğunu söylediler.

Dernek Başkanı Özlem Çakmak amaçlarını şöyle açıkladı: ”Amacımız nedir? Amaçlarımızdan bir tanesi özel duruma sahip çocuklarımıza ve ailelerine karşı insanların duyarlı ve nazik olmaları için farkındalık yaratmak,  kamuoyu oluşturmak; diğeri ise tüm dernek üyelerimizle zihinsel ve bedensel engele sahip bireylerin yaşam kalitelerini arttırıcı eğitim ve sosyal aktiviteler sağlayarak daha mutlu bir yaşam sürmelerine katkıda bulunmaktır.” dedi.

HER TÜRLÜ ENGEL TÜRÜYLE İLGİLİ FARKINDALIK YARATMAK

“Meleklerimiz için masal bir dünya bırakalım” sloganı ile sivil toplum kuruluşları arasındaki yerini alan dernek kurucu üyelerinin özel çocuğa sahip aileler ve eğitimcilerden oluştuğu Dernek Başkanı Özlem Çakmak ilgi ve hassasiyetlerinden dolayı yapılan etkinliklere yardımcı olanlara şükranlarını bildirip amaç ve projelerinden söz ederek; ”Gerçekleşmesi için elimizden geleni yapacağımız proje ve  hayallerle bu çocuklara aydınlık, temiz ve bizden sonra da emin yaşayabilecekleri bir dünya bırakmak istiyoruz.” diye konuştu.

Dün ve bugün açık kalacak olan dernekte yöresel yemekler, damak zevkleri misafirlere satılır ve ikram edilirken, derneği ziyaret eden misafirler toplumun ön yargılarını ortadan kaldırmak ve toplumsal farkındalık yaratarak kamuoyu oluşturmak adına atılan adımı olumlu bulduklarını belirttiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol