banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BELLİ VE BASIN AİLESİ BİR ARAYA GELDİ
 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla Cumartesi kahvaltısı organizasyonu yapıldı. Son yıllarda yaptığı Hilton ve Hayal Kahvesi yatırımı ile isminden söz ettiren İş Adamı Ahmet Belli, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle Kahramanmaraş’ta görev yapan 50’ye yakın gazeteciyle bir araya geldi. Piazza AVM’de bulunan Hayal Kahvesinde gerçekleşen sohbet kahvaltısı sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti ve bazı basın gruplarıyla birlikte düzenlenen sohbet toplantısı yaklaşık 2 saat sürdü.

 

Kahvaltı sonrası konuşan İş Adamı Ahmet Belli, “Dünya da basının önemini herkes çok iyi biliyor. Benim ise dikkat çekmek istediğim yerel basının etkisi ve gücü olacak. Gelişmiş ülkeleri baz alırsak örneğin Almanya da satılan 30 milyon gazetenin 20 milyonu yerel gazete olarak ortaya çıkıyor. Çünkü gelişmiş ülkeler de herkes yerel basının önemini daha iyi biliyor. Şehirler sorunlarının çözümünde ulusal basının yeterli katkıyı yapmayacağını biliyor. Şehirlerin sorunlarını en iyi yerel basın çözer. Bu sebeple yerel basının güçlü olduğu şehirler daha da güçlü olur ve sorunları daha kısa zamanda çözülür. Yerel gazeteler ülkelerin gelişmişlik düzeyini de belirler. Gazeteciliğin temellerini oluşturan bir söz vardır. ‘Gazeteci başkasının yayınlanmasını istemediği şeyleri yazandır. Gerisi ise halkla ilişkilerdir. Bu vesile ile Çalışan Gazeteciler günü kutluyorum ve Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyetinin de şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum”dedi.

 

Sohbet toplantısında Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın, Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aslan Deveboynu yerel ve çok sayıda ulusal basının temsilcileri katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol