Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

BELEDİYELERİN KILCAL DAMARI MUHTARLAR!
 Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Adnan Alagöz ve Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Muzaffer Türk ile mahalle muhtarlarının bir araya geldiği buluşmada, muhtarların belediye başkanlarının en büyük yardımcıları, aile fertleri ve mesai arkadaşları olduğu ifade edildi.

Muhtarlar, yerel yönetimlerin en küçük birimi olarak seçildikleri mahallelerin sorunlarını çözmek için uğraş verirlerken, başkanlar en yakın mesai ve çalışma arkadaşları için övgüler yağdırıyorlar.

Yerel hizmetlerin ifası, vatandaşın yaşamını kolaylaştırmak, insan memnuniyetini yansıtabilmek için vatandaş ile belediyeler arasında köprü, bir anlamda aracılık görevi gören muhtarlar, mahallesindeki vatandaşların yaşam sigortası gibiler.

Muhtarlar Birliği Başkanı Yaşar Altuntel, tüm muhtar arkadaşlarının gününü kutladı ve onlara hem teşekkür etti, hem başarılar diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol