Öne Çıkanlar KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. dizi

Bu haber kez okundu.

BELEDİYE’DEN TÜM MAHALLELERE EŞİT HİZMET
Erdemli Belediyesi, ilçe yollarını yenilemeye devam ediyor. Bu kapsamda yapımını tamamladığı yolların bakım ve onarımını da yapan Belediye, Ayaş Mahallesinde yol genişletme çalışmalarını tamamladı. 2014 Büyükşehir Yasası ile bünyesinde barındırdığı mahalle sayısında artış olan Erdemli Belediyesi, aksaklığa mahal vermeden çalışmalarına devam ediyor.

Her mahalleye eşit hizmet, algısı ile yola çıkan Belediye, ilçenin her noktasına ulaşmaya devam ediyor. Bu kapsamda yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekleyen Erdemli Belediyesi, kış ayı için gereken tüm hazırlıklarını da tamamladı.

Yapılan çalışmalar noktasında açıklamada bulunan mahalle sakinlerinden Rüstem Tatlı konuşmasında şu sözlere yer verdi,

“ Erdemli Belediyesi’ne rica ettik, sağ olsunlar yol genişletme çalışmasına başladılar. Hizmetlerinden dolayı Belediyemize ve Başkanımıza teşekkür ediyoruz.”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçenin hizmet götürülmemiş noktasının kalmadığını belirterek, sıfır rakımdan iki bin beş yüz rakımına kadar vatandaşın rahatı için hizmet ürettiklerini ve üretmeye devam edeceklerini ifade etti. Ayrıştırıcı değil, birleştirici Belediyecilik algısı ile hizmet ürettiklerini ifade eden Başkan Tollu sözlerini şu cümlelerle noktaladı,

“Vatandaşlarımızın rahat, ferah ve sağlıklı koşullarda yaşaması her şeyden daha kıymetlidir. Bu konuda elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol