Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

BELEDİYE’DEN OKULLARA ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Talepler doğrultusunda hizmet alanına girmese de okullara, camilere ve kurumlara çevre düzenlemesinden boya ve onarıma kadar birçok noktada destek hizmeti sağlayan Belediye, Şehit Öğretmen Hacı Ömer Serin Ortaokulu bahçesinde, kamelya yerleştirme ve düzenleme çalışmaları gerçekleştirdi. Her mahalleye ve kuruma eşit hizmet anlayışı ile hareket eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçe okullarında gerçekleştirdiği hizmetler ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Belediye Başkanı Mükerrem Tollu bu konuda yaptığı değerlendirmede, eğitime verilen desteğin geleceğe yapılabilecek en önemli yatırım olduğunun altını çizerken, öğrencilerin düzgün koşullar altında eğitimlerine devam edebilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti. Daha önce kurumlara yaptığı ziyaretlerle de gündeme gelen Başkan Tollu, bu konuda talepte bulunan kurumlara destek hizmeti vermeye devam edeceklerini belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol