Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

BELEDİYE’DEN KUMKUYU’YA YENİ YOLLAR

 Yürüttüğü eş zamanlı faaliyetler ile Erdemli’nin her mahallesinde önemli çalışmalar yapan Belediye; vatandaşlara geçiş imkânı vermeyen yollarda bakım, onarım çalışmaları gerçekleştirirken, bir yandan da asfalt temel yapımı ile beton asfalt yapımını sürdürüyor. Bu kapsamda asfalt temel yapımı gerçekleştirilen Kumkuyu Mahallesinde, yeni yollarında yapılmaya devam edildiği bildirildi.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçenin her mahallesinde yürütülen çalışmalarla altyapı problemlerini %95 oranında çözdüklerinin altını çizerek, modern bir kent inşa etmek adına bu çalışmaların devam edeceğini belirtti. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ayrıca açıklamasında, “2014 Büyükşehir Yasası ile çalışma alanımızdaki genişlemeye ve nüfusumuzdaki artışa rağmen çalışma arkadaşlarımın fedakârlıklar içerisinde, 7/24 çalışmasıyla Erdemlimizi ilmek ilmek işledik. Onların gece demeden gündüz demeden, soğuk demeden sıcak demeden çalışmaları ile ilçemiz için en iyi olanı yapmaya çalışıyoruz. Amacımız kentimizi birçok konuda cazibe merkezi haline getirebilmek. Bunun için tüm çalışmalarımız devam edecek, bizler de üzerimize düşen görevleri fazlasıyla yerine getireceğiz” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol