Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! dizi KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

BELEDİYE’DEN DİN GÖREVLİLERİ HAFTASINA, ÖZEL PROGRAM

Kahvaltı ile başlayan programın öğlen saatlerinde verilen yemekle noktalandığını bildiren Belediye yetkilileri, milli ve manevi hassasiyetlerin temsilcilerinden olan din görevlileri ile yıl içerisinde de ortak çalıştıklarını bildirdi. Programa ayrıca Erdemli İlçe Kaymakamı Avni Kula, Erdemli İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Mehmet Erdoğan, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli İlçe Müftüsü Hayri Erenay ile kurum ve kuruluş yöneticileri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşma yapan İlçe Kaymakamı Avni Kula, Erdemli’nin dini hizmetler veren kursları ile ön planda olduğuna değinerek, çalışmalarından dolayı görev sahiplerine ve bu programı düzenleyen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür dileklerini iletti. Ayrıca 24 saat boyunca görevleri başında bulunduklarını dile getiren İlçe Müftüsü Hayri Erenay’ da Başkan Mükerrem Tollu’ya kendilerine verdiği değerden dolayı teşekkür etti.

Karşılıklı hediye taktimi ile sonlanan programda açıklamada bulunan Başkan Tollu ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Ülkemizin kültürel ve manevi değerlerine sahip çıkmak, onları korumak bizler için çok önemli. Sizler bu görevin ehemmiyetini, değerini bizlerden daha çok biliyorsunuz. Böyle önemli bir görevi seçerek bu topluma olan borcunuzu en iyi şekilde ödemiş bulunmaktasınız. Sizlere binlerce kere teşekkür ediyorum, Cenabı Hak sizlerden razı olsun. Bizim ailemize karşı, toplumumuza karşı ve milletimize karşı elbette ki sorumluluklarımız var ama bizlerin Dünya’daki mazlumlara karşı da sorumluluğumuz var. Nerede ezilen, mezalim altında bulunan biri varsa şu an bizden kurtuluş beklemekte. Bizlerde bu görevin bilincinde olarak bu aziz milleti bu asil milleti Büyük Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaştıracağız. Bugün burada da bu özel gün münasebeti ile din görevlilerimiz ile bir araya geldik. Davetimize icabet ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol