banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BELEDİYE KREŞİ İÇİN ÖN KAYITLAR BAŞLADI
 Konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bin 125-mk alan üzerine 4 katlı olarak inşa edilen belediye kreşinin eğitime hazır olduğunu belirterek,  kreşin çocuklar için tüm ihtiyaçlara cevap verecek şekilde yapıldığını, eğitim, oyun, dinlenme ve yeme ünitelerinden oluşan kreşin Erdemlide büyük bir eksiği tamamlayacağını söyledi.

Başkan Tollu, açıklamasına şöyle devam etti. “Şehit Piyade Astsubay üstçavuş Musa Özalkan adını verdiğimiz kreşimiz modern tarzda ve günümüz çocuklarının en güzel şekilde eğitilmesine yönelik olarak hazırlanmıştır. Burada 3-6 yaş grubu çocuklarımıza, yabancı dil, milli ve dini değerler ile çocuk gelişim eğitimleri verilecektir. Kaliteli bir eğitim kadrosu ile, yemekhanesinden uyku odasına, oyun odasından, eğitim sınıflarına kadar her detayın ele alınarak rahat, huzurlu ve çocuklarımız için çok güzel bir ortamda eğitim verilecektir. Kreşimiz herkese açıktır. Ön kayıtlarımız başlamış olup ailelerimizi, kreş binamızı gezip gördükten sonra çocuklarımızın ön kayıtlarını yaptırmaya davet ediyoruz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol