Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

BELEDİYE, KOYUNCU MAHALLE YOLLARINI YENİLİYOR
Erdemli Belediyesi, 2014 Büyükşehir Yasası sonrasında mevcut mahalle sayısındaki artışa rağmen, çalışmalarını aksaklığa mahal vermeden sürdürüyor. Bu kapsamda asfalt yapımı, bakım ve onarımı gerçekleştirilen Koyuncu Börteçine Sokakta, vatandaşların hizmetlerden oldukça memnun olduğu görüldü.

Erdemli’nin her noktasında eşit hizmet algısı ile çalışma yürüten Belediye, çalışmaların aksaklığa mahal vermeden devam edeceğini bildirdi. Yapılan hizmetlerden oldukça memnun olan vatandaşlar, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu,ya teşekkür dileklerini iletti.

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçenin her mahallesinde alt yapıdan sosyal hayata kadar tüm eksiklikleri gidererek çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu açıklamasında ayrıca,

 “Erdemli’nin her noktasında hizmetlerimiz devam edecektir. Çalışma alanımızdaki genişlemeye rağmen ekiplerimiz, 7/24 hizmet üreterek vatandaşın rahatı için çalışmaktadır. İlçeyi modern bir şehir haline kavuşturmak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol