Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

BELEDİYE AYAŞ MAHALLESİ’Nİ DE HİZMET YAĞMURUNA TUTUYOR
2014 yılında yürürlüğe giren büyükşehir yasasıyla mahalleye dönüşen 49 köy ve 10 beldede tüm eksikleri gidermeye devam ettiklerinin altını çizdi. Yol asfalt çalışmalarını göreve geldiği günden bu yana aralıksız sürdüren ve 9 yılda 1.100 km. asfalt yol hizmetine imza atan Erdemli Belediyesi yorulmayan ekibi ve 7/24 mesaide olan çalışkan kadrosu ile şimdide Ayaş Mahallesinin çehresini değiştirmek için kolları sıvadı.

AYAŞ MAHALLESİDE HİZMETLERDEN NASİBİNİ ALIYOR

Havaların ısınması ile asfalt çalışmaları için kolları sıvayan Erdemli Belediyesi ekipleri, Ayaş Mahallesinde asfaltlama öncesi hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Eş zamanlı devam eden çalışmalar kapsamında kent merkezinin yanı sıra tüm mahalleler hizmetten nasibini alırken kilometrelerce asfalt hizmeti Ayaşlı vatandaşların ayağına serilecek.

71 MAHALLEDE HİZMET MARATONU SÜRÜYOR

Büyükşehir yasası sonrası 71 mahalleye hizmet götürmeye başladıklarını hatırlatan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu belediye çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamasında, hizmet verdikleri yerleşim birimlerinin her sokağını adım adım arşınlayarak, ‘Asfaltsız mahalle kalmayacak’ sözünü yerine getirmek içinde canla başla çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Havaların ısınmasıyla asfalt hizmetlerine hız verdiklerini dile getiren Başkan Tollu, “Büyükşehir yasası sonrası 71 mahalleye hizmet vermeye başladık. Erdemli Belediyesi olarak asfaltlama hizmeti konusunda 4 yıldır canla başla çalışıyoruz. 1.100 km. asfalt yol hizmeti gerçekleştirdik. 110.000 metre yeni yol açtık. 156.000 metre parke-yol yaptık. Söz verdiğimiz üzere Erdemli sınırları içerisinde asfaltlanmamış yol bırakmayacağız. Vatandaşlarımızın bundan zerre kadar şüphesi olmasın. İhtiyaç olan her yere asfalt hizmetini götürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

VATANDAŞLAR HİZMETTEN MEMNUN

Her türlü hizmetin ayaklarına kadar gelmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, hizmetin ayaklarına kadar gelmesinden dolayı Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür ettiler ve başarılarının devamını dilediler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol