Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

BAYRAMOĞLU’NDAN SERT TEPKİ
 Fetullahçı terör örgütü (FETÖ) tarafından, ülkenin, milletin birliğine, beraberliğine, varlığına karşı girişilen hain kalkışmaya sert tepki gösteren MP MYK Üyesi Hasan Bayramoğlu, hainlerin bukalemun gibi kılık değiştirdiklerini ve ne olduklarının bilinmediğini ifade etti.

Toplumun bütün kesiminin, ırk, ideoloji, siyasi görüş gözetmeden hain kalkışmaya karşı ortak tepki göstermesinin önemli olduğunun altını çizen Bayramoğlu, Fetullah Gülen’e verilen yardımların Türk milletine kurşun olarak geri döneceğini daha önce de dile getirdiklerini belirtti.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a toplumun tamamını kucaklayan açıklamaları ve çalışmaları için teşekkür eden MP MYK Üyesi Bayramoğlu, aynı hassasiyetin diğer siyasi partiler tarafından da gösterildiğine dikkat çekti.

Bayramoğlu, MP Genel Başkanı Abdürrahim Karslı’nın bir televizyon kanalında darbe kalkışmasıyla ilgili: “Amaç Türkiye’yi, özellikle de askeriyeyi zayıflatmak. Bu, millete, orduya karşı yapılmış bir darbedir. Bu iş Irak’ta bizim askerimizin kafasına çuval geçirmekle başladı, sonra Balyoz ve Ergenekon davaları ile devam etti.” şeklinde açıklama yaptığını anımsattı.


GÜLEN’E VERİLEN YARDIMLARIN TÜRK MİLLETİNE KURŞUN OLARAK TEKRAR DÖNECEĞİNİ…

FETÖ elebaşı Gülen’in büyük bir servet edindiğini ve bir yapı kurduğunu savunan MP MYK Üyesi Hasan Bayramoğlu şunları dile getirdi: “Vatanın bütünlüğüne karşı bir darbe kalkışması yapılıyor. Kim olduğu belirsiz, Fetullahçı terör örgütü tarafından yapıldığı ifade ediliyor. Bunları bizim tasvip etmediğimizi açık ve net söylüyorum, ben Fetullah Gülen’i tasvip etmem. Eskiden Müslümanlar, varlıklı insanlardan bazıları Medine’ye gider Peygamber Efendimizin dizinin dibinde ibadet ederdi. Dini orada yaşamaya çalışırlardı diye duyardık. Ama ne yazık ki Fetullah Gülen öyle bir cemaat kurdu, öyle bir servet edindi ki maalesef Amerika’ya taşındı. Bu adamın Vatikan’a bağlı olduğu söylendi, Halaçoğlu’nun söylediği gibi, ne idiğü belirsiz bir şahıs olduğu söylendi. Bu konularda hiçbir zaman bunlar mahkemeye verilmedi ama diğer yönden en ufak bir hadisede hakaret davası diyerekten hemen mahkemeye verdiler. Ama kendilerinin ispatlanacak konularda, artık bazı şeyler diyeyim öyle inanıyorum. Fethullah Gülen’e verilen yardımların Türk milletine kurşun olarak tekrar döneceğini geçmişte konuşmuştuk, bunun canlı şahidi Yusuf Kiraz.”

“GERÇEKTEN TAKDİR EDİLECEK VE BATI’YA KARŞI VERİLEN EN İYİ BİR DERS”

Hain darbe kalkışmasına karşılık milletin tek vücut olarak direndiğini ve birlik ve beraberliğini pekiştirdiğini aktaran Bayramoğlu şunları söyledi: “Bizde bir tabir var, dostumu da düşmanımı da tanımak isterim, ikisinin de mert olmasını isterim diye. Bunların ne olduğunu da bilmiyor, bukalemun gibi nasıl kılık değiştirdiklerini de bilmiyoruz. Bundan sonraki süreç çok tehlikeli bir süreç, Allah bu millete yardım etsin. İnşallah bir şey olmaz, milletin birliğini, bütünlüğünü gördük. Darbe kalkışması sırasında toplumun A’sından  Z’sine kadar bu girişime karşı olduğunu iyi veya kötü gördük. Bunun içerisinde Alevi’si, Sünni’si, sağcısı, solcusu, Kürd’ü, Türk’ü, Laz’ı, Çerkez’i var. Yani Türkiye Cumhuriyeti’nin kimliğini taşıyan herkes, vatana ihanet etmeyecek kişilerin hepsi darbeye karşı. Devletin asli görevi vatandaşı korumaktı, vatandaş çıktı sokağa devletin asli görevini yerine getirdi. Ayrı fikirlerde olabiliriz ama devletine sahip çıktı. Gerçekten takdir edilecek ve Batı’ya karşı verilen en iyi bir ders.”

“MECLİS İÇERİSİNDE VE MECLİS DIŞINDA BİR BİRLİKTELİK OLUŞTU”

Özellikle Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ve Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un, toplumun her kesimini kucaklayan davranışları, birlik ve beraberliği pekiştiren uygulamaları ile önemli bir görevi yerine getirdiklerini ifade eden Bayramoğlu şu şekilde konuştu: “Bunun yanı sıra siyasilerimizde Meclis içerisinde ve Meclis dışında bir birliktelik oluştu. Şu anda MHP’lisi, CHP’lisi, AK Parti’lisi, Merkez Partilisi, A partili, B partili diye kimse kalmadı. Bu süreç içerisinde bizim memleketimizde de temsil heyetinde şu anda en yüksek makamda olan şahıs Veysi Kaynak da Kahramanmaraş’ta çok güzel milleti parçalamadan, bölmeden toparlayıcı konuşmalar yaptı. Allah ondan razı olsun çünkü Kahramanmaraş çok kritik bir yer. Alevi’siyle Sünni’siyle bir araya getirerek çok güzel bir tablo ortaya çıktı. Alevi dedesi de çıktı, diğer partilerden de çıktı, isterdik ki tüm partilerin hepsi toparlanabilseydi. Cumhurbaşkanıkeşke seçime katılan bütün partileri çağırsaydı. Bu yönde kırgın mıyım? Hayır, prosedür ne ise onu yaptılar diye tahmin ediyorum. Aynı zamanda yine Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un da hassasiyetleri ve herkesi kucaklayan açıklamaları, çalışmaları için çok teşekkür ediyorum. Ve tüm siyasi partilere de teşekkür ediyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol