banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BAYANLAR YARDIM GECESİNDE BULUŞTU

Saltanat Düğün Salonunda düzenlenen geceye  Melek Çocuklar ve Aileleri  Yardım Derneği Başkanı Özlem Çakmak, Başkan yardımcısı Sinem Birol Küçükönder, Üyeler Özlem Çitil Tatar, Bilge Doğan, Kevser Eren’in yanı sıra HK Terapi Güzellik Merkezi Müşterileri ve  yardımsever bir çok bayan katıldı.

GECEYE KATILAN BAYANLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Ebruş Organizasyon tarafından tertip edilen yardım gecesinde Urfa Sıra Gecesi Grubunun söylediği birbirinden güzel şarkı ve türkülerle geceye katılan bayanlar gönüllerince eğlenme fırsatı buldular. Urfa Sıra Gecesi ekiplerinin yoğurdu çiğköfteler ise geceye katılan misafirlere ikram edildi.

Gecede ayrıca  güzel giyinen bayanların uğrak yeri olan Hanzade Butik İşletme Sahibi Ebru Sayın da  düzenlenen yardım gecesinde  hem sponsor oldu, hemde düzenlediği çekilişlerle adeta geceye ayrı bir heyecan kattı.

Ebruş Organizasyon tarafından eksiksiz  tertip edilen gecede ayrıca şehrin ileri gelen işletmeleri de tüm geliri Melek Çocuklar ve Aileleri  Yardım Derneği’ne verilmek üzere düzenlenen geceye sponsor olarak destek verdiler.

BAYANLARIN YARDIM İÇİN YARIŞMASI BİZLERİ MUTLU ETTİ

Düzenlenen Yardım Gecesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Melek Çocuklar ve Aileleri  Yardım Derneği Başkanı Özlem Çakmak, Bu geceyi düzenleyen HK Terapi Güzellik Salonu Sahibi Hayrunisa Karanfil hanımefendiye teşekkür ediyorum. Bu gecede elde edilen tüm gelirin Melek Çocukları 2018 Derneği’ne bağışlanacak olmasından dolayı  çok mutlu oldum. Bu gecede Kahramanmaraş’ın önde gelen firmaların çekilişe katılmak için adeta bir biri ile yarışması da bizleri duygulandırdı. Bu yardım gecesinde emeği, yardımlarıyla derneğime destek olan tüm Kahramanmaraşlılara teşekkür ediyorum” dedi.

YARDIM GECESİNDE BİR ARAYA GELMEK İSTEDİK

HK Terapi Güzellik Salonu Sahibi Hayrunisa Karanfil ise, işyerimize gelen bayanlar arasında böyle bir organizasyon yapmayı planladık. Bu planımızın hayata geçirilmesinde Ebruş Organizasyon ve Hanzade Butik İşletme Sahibi Ebru Sayın’ın büyük emekleri oldu kendisine burada ayrıca teşekkür ediyorum.

Bu gecede ayrıca yardımlarıyla Melek Çocuklar ve Aileleri  Yardım Derneği’ne bağışta bulunan ve bizleri böyle bir organizasyonda yalnız bırakmayan hemşehrilerimize  teşekkür ediyorum. İnşallah ilerleyen aylarda yine birlikte  olmak ve  bir araya gelmek için  geceye katılan bayanlardan söz aldık” dedi.

ÇOK GÜZEL BİR GECE OLDU

Saltanat Sarayı İşletme Sahibi Tuba ve Mehmet Saylak çifti de, Böyle bir organizasyon evsahipliği yapmaktan çok mutlu olduklarını ifade ederek, “Bayanlar böyle bir projelerinin olduğunu gelirinin ise Melek Çocuklar ve Aileleri  Yardım Derneği’ni verileceğini söyleyince bende bize ne görev düşerse yardımcı olacağımızı söyledik. Gerçekten de çok güzel bir gece oldu. Böyle bir gece düzenledikleri için başta Dernek Başkanı Özlem Çakmak’a, HK Terapi Güzellik Salonu Sahibi Hayrunisa Karanfil’e  ve mükemmel bir organizasyon gerçekleştiren Ebruş Organizasyon ve Hanzade Butik İşletmecisi Ebru Sayın’a ve bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dediler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol