banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN TOLLU’DAN ESNAFA BAYRAK VE BEREKET DUALI ZİYARET
 Belediye Meclis üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte ilçe merkezindeki esnafları tek tek ziyaret ederek, bereketli ve bol kazanç temennisinde bulunan  Başkan Tollu, esnafın, ilçenin ekonomik ve sanayi alanında kalkınması için çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, esnafın mutluluğu ve rahatı için çaba harcadıklarını,  esnafın mutluluğunun kendileri  ve ilçe kalkınması için büyük önem taşıdığını dile getirdi.

Ziyaretinde esnafların sorunlarını da dile getiren başkan Mükerrem Tollu, “Esnafımız, küçüğüyle büyüğüyle işleyen çarkın önemli birer dişlisidir. Bu çarkı güzel döndürmek ise bizim görevimizdir. “ dedi.  Erdemli’nin her geçen gün gelişmekte ve büyümekte olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Tollu, ziyaret sırasında yaptığı açıklamasını şöyle sürdürdü.” Göreve geldiğimiz günden bu yana kalkınma yolculuğumuzu birlikte sürdürdüğümüz esnafımızı yılda bir defa değil, her  zaman bulduğumuz ilk fırsatta ziyaret edip, sorunlarını dinliyor, çözüm bulmaya çalışıyoruz. Çünkü biz esnafımızı her zaman önemsiyoruz. Sanayi ve ekonomik kalkınmada esnafımız mihenk taşıdır. Bu mihenk taşını canlı  tutmak bizim asli görevimizdir.”

Bu programda tüm esnafları sıradan ziyaret ederek esnafla hem hasbihal etmek, hemde esnafa bereket duası ile milli ve dini günler ile bayramlarda işyerlerine asmak üzere Bayrak hediye ettiklerini de vurgulayan Başkan Tollu, toplamda 3000 adet bereket duası ile Türk Bayrağını esnaflara dağıtarak onlara hem moral hem de destek olmaya çalıştıklarını kaydetti.

Başkan Tollu’nun ekibiyle birlikte gerçekleştirdiği ziyaretten memnuniyeti dile getiren Sanayi esnafı, hal esnafı ve çarşı esnafı da “9 yıldır Belediye Başkanımızı her zaman yanımızda görmek bize güç veriyor. Sadece Seçimde değil, geçimde de yanımızda olduğu için Başkanımızı seviyoruz. Erdemliye yaptığı dev hizmetlerle Erdemli’li olarak gurur duyuyoruz. Hayata geçirdiği projelerle şehrimizin ufkunu açtı. Esnafın, işçinin, memurun, çiftçinin, yaşlının gencin, yoksulun kimsesizin yanında olarak örnek ve gönül insanı olmasından dolayı Başkanımızı kutuluyoruz.” şeklinde konuşarak kendilerinin de başkan Tollunun yanında olduklarını vurguladılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol