banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN TOLLU’DAN, ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE DESTEK
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Belediye Spor Merkezi’nde çocuklar için düzenlenen spor eğitimine katıldı. Etkinlikte çocuklar ve aileleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çikolata dağıtımında bulundu.

Erdemli ’nin her noktasında düzenleme yaparak, çocukların kötü alışkanlıklara yönelmesini engellemek adına sosyal faaliyet alanları oluşturan Belediye, bünyesinde bulundurduğu spor tesisinde, çocuklara yönelik eğitimlerine devam ediyor. Eğitimler esnasında çocuklar ve aileleri ile bir araya gelen ve sohbet eden Başkan Tollu, çikolata dağıtımında bulundu.

Çocuklarının her alanda kendine yer bulması ve sosyal faaliyetlerle desteklenmesinden oldukça memnun olduğu görülen veliler, Erdemli Belediyesi ve Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ’ya teşekkürlerini iletti.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Tollu, vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştirmek için her alanda ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini bildirdi. En önemli vazifelerinden birinin de, çocukları kötü alışkanlıklardan korumak olduğunu ifade eden Başkan Tollu, eğitimden sanata, kültürden sağlığa her alanda destekleyici çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Çocukların yetişmesi adına lise ve üniversite hazırlık kursları ile kreş merkezi kurduklarını da ifade eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu sözlerini şu şekilde noktaladı,

“Vatana ve millete hayırlı evlatların yetişmesi adına her konuda çocuklarımızı ve gençlerimizi destekliyoruz. Bundan sonraki süreçlerde de evlatlarımızın arkasında olmaya devam edeceğiz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol