Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN TOLLU’DAN ÇİFTÇİLERE DESTEK
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli’nin en önemli geçim kaynağı olan tarımla ve çiftçiyle ilgili kurumlar olan Erdemli Ziraat Odası Başkanlığına yeniden seçilen Rasim Şahin, İlçe Tarım Müdürü Mesut Yıldız, ve İlçe Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Ahmet Karakuş’u ziyaret etti. Erdemli’nin geleceğini inşa ederken Erdemli tarımının geleceğinin de çok önemli olduğunu belirten Başkan Tollu, geçtiğimiz hafta meydana gelen hortum afetinden zarar gören çiftçilerle ilgili neler yapılabileceğini görüştü.

Geçen günlerde bölgede yaşanan hortum faciasından sonra ilçe çiftçilerinin zor durumda kaldığını belirten Başkan Tollu, vatandaşların yaralarını sarmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifadelerine ekledi. Önümüzdeki süreçte ilçe adına yapılması gerekenlere değinen Başkan Tollu konuşmasında şunları söyledi; “Elbirliği ve gönül birliği ile çiftçimizin hakkını savunmalıyız. İlk olarak yapmamız gereken, Aksıfat ve Sorgun Barajlarının ve yapımı devam eden göletlerin biran evvel yapımı için çabalamak. Çünkü sulama tarım için en önemli unsurlardan. Tarım ürünlerinin sanayi ürünü haline dönüştürülmesi de istihdamı sağlamak, kalkınmaya destek olmak için büyük önem taşımaktadır.”

Erdemli Ziraat Odası Başkanı Rasim Şahin ve İlçe Tarım Müdürü Mesut Yıldız, Başkan Tollu’nun ziyaretten dolayı duydukların memnuniyeti dile getirerek, yaşanan felaketten olumsuz etkilenen çiftçilere yönelik çalışma başlattıklarını bildirirken, Erdemli Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Ahmet Karakuş, “Allah razı olsun çiftçilerimize destek oluyorsunuz, bu noktada elinizden geleni yapıyorsunuz. Allah yardımcınız olsun.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol