banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN TOLLU’DAN BAYRAM MESAJI
  

Erdemli Belediyesi, ilçede gerçekleştirdiği temizlik, bakım-onarım faaliyetlerini tamamlayarak yaklaşan Ramazan Bayramına hazırlandı. Yapılan çalışmalar ile vatandaşlardan tam not alan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bayramların amacının Allah’a şükretmek için insanların bir araya gelmesi olduğunu kaydederek, bu anlayışla bayramın ikinci günü saat:15.00’da Belediye binasında gerçekleşecek olan bayramlaşma programına tüm vatandaşları davet etti.

Ayrıca Başkan Tollu yayınladığı kutlama mesajında, "Bayramlar, bizleri birbirimize kenetleyen özel günlerdir. Bu günlerin kıymetini iyi bilip, husumetleri bırakarak; kardeşlik içinde, birlik ve beraberlik içinde yaşamalıyız. Bu güzel günlerde aile büyüklerini ziyaret etmeyi, küskünleri barıştırmayı ve gönül almayı unutmayalım. Tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını en içten duygularımla tebrik ederek, bu günlerin ülkemize ve tüm Dünya’ya birlik, beraberlik, huzur, mutluluk getirmesini dilerim" ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol