Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN TOLLU’DAN ANNELERE SEPET DOLUSU GÜL

Büyük bir çoğunluğu Erdemli Belediyesi çiçek serasında yetişen güller tek tek toplandı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve eşi Fatma Tollu çiçekleri birlikte topladı. Toplanılan çiçekler Erdemli Belediyesi’nin koronavirüsle mücadele ekipleri ile birlikte annelere ulaştırıldı.

KORONAVİRÜSLE MÜCADELE EKİBİ GÜL DAĞITTI

Balkonlardan vatandaşların sarkıttığı sepetleri güllerle dolduran Başkan Mükerrem Tollu ve koronavirüsle mücadele ekibini vatandaşlar coşkuyla karşıladı. Başkan Tollu, “Hayatın bize verdiği en önemli değer olan annelerimize biraz da olsa uzak bir anneler günü yaşıyoruz. Biz de bu anneler gününde annelerimizin en çok kullandığı balkon sepetlerini güllerle dolduralım dedik. Ve biz diyoruz ki; yeter ki annelerimiz iyi olsun, uzakta da olsalar yel eser gül kokuları bize gelir. Başta şehit ve gazi ailelerimiz olmak üzere kıymetli annem, değerli eşim ve tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun" diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol