banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar SİZE İHTİYACIMIZ VAR KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN TOLLU YENİ PARKLARI DENETLİYOR
 Erdemli Belediyesi başta kendilerine bağlanan yeni mahalleler ve bugüne kadar hiç parkı olmayan yerler başta olmak üzere tüm mahallelere park ve spor aletleri kuruyor. Belediye ekipleri uzak yakın demeden Erdemli merkezi ve mahallelere yeni parklar oluştururken bazı mevkilere de vatandaşların yararlanması için oyun grupları ve spor aletleri armağan ediyor.

TOLLU: “YENİ MAHALLELERE HİZMETTE İKİNCİ TURA BAŞLADIK”

Kargıpınarı mahallesi Çarkçılı mevkiinde yeni yapılan parkta incelemelerde bulunan ve konuyla ilgili bir açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, şunları söyledi: “Yaptığımız parkları sadece insanların günlük dinlenme ihtiyaçlarını karşılamaları için değil, yeri geldiğinde kır düğünlerinin, toplantıların, nişanların yapılabileceği bir konumda inşa etmeye çalışıyoruz. Bu parklarda insanlarımız hem hoşça vakit geçirecek, hem de çoluk çocuklarını güvenli bir şekilde oyun oynatma imkânına sahip olacaklar. Erdemli sınırları içerisinde Erdemli Belediyesinin hizmetlerinin gitmediği hiçbir yer kalmadı. Köylerimizin tamamında çocuk oyun grupları ve spor aletlerimizi görebilirsiniz. Tabiri caizse artık ikinci tura döndük. Birçok mahallemizde artık ikinci üçüncü oyun gruplarını kuruyoruz.”

AYDINLAR (AVGADI) MAHALLESİNE TENİS KORTU SÜPRİZİ

Başkan Tollu, açıklamasında Erdemli’de vatandaşların yazları yayla olarak kullandığı eski adı Avgadı olan Aydınlar mahallesine bu yaz Tenis Kortu armağan edeceklerini müjdeledi. Aydınlar mahallesinin yaz nüfusunun 30 bin olduğunu belirten Tollu, açıklamasına şu şekilde devam etti:

“Bildiğiniz gibi Erdemli merkezde ilk defa tenis kortlarını biz oluşturduk. Şu anda Erdemli merkezde üç adet tenis kortumuz var ve bir saniye boşluk yok yani yoğun bir talep var. Yaz aylarında Avgadı mahallemizin nüfusunun 30 binin üzerine çıkmaktadır. Yaz aylarında da vatandaşımızı bu sporla buluşturacağız. Bizim sloganımız, nerede bir insan varsa oraya hizmet götürmektir. Mersinin en geniş coğrafyasına sahip ilçesi olan Erdemli’de insanlarımızın memnuniyetini sağlama gayretindeyiz.”

NEREDE İNSAN ORADA ERDEMLİ BELEDİYESİ

Gittikleri mahallelerde yapılan hizmetleri görmenin kendileri için büyük bir onur ve gurur kaynağı olduğunu ifade eden Başkan Tollu, mahallelerin kuruluşundan beri aldıkları hizmetlerin kat kat fazlasını son üç yıl içerisinde aldıklarını öne sürdü. Ayı heyecan ve aynı azimle gece gündüz demeden çalışarak en güzel hizmetleri sunmaya devam edeceklerini vurgulayan Tollu, sözlerini Peygamber Efendimizin “iki günü bir olan ziyandadır sözünü hatırlatarak bitirdi.

Alınan bilgilere göre Belediye ekiplerinin son olarak Arpaçbahşiş, Sarıyer, Esenpınar, Kocahasanlı, Ayaş, Yeniyurt, Kayacı ve Kargıpınarı mahallelerinde yeni parklar ve oyun gruplarına yönelik çalışmalar yaptığı öğrenildi. Yapımı süren parkların içerisinde yeşil alan, dinlenme yerleri, çocuk oyun grubu, spor aletleri ve kır düğünü, nişan gibi toplantılara elverişli meydan yer alıyor

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol