banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN TOLLU, ‘ÜRETMEDEN GELİŞMEK MÜMKÜN DEĞİL’
Erdemli’nin her kesimi ile ilçe adına yapılabilecekler konusunda temaslarda bulunan Başkan Tollu, üretmeden gelişmenin mümkün olmadığını vurguladı. İlçe Tarımının kalkınmasında Alata Araştırma Enstitüsünün önemli yere sahip olduğunu belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kenti daha iyi noktalara taşıma gayreti içerisinde olduklarını bildirdi.

Başkan Tollu, “Geniş bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu sebeple hizmetlerimiz ne kadar çok olursa olsun asla bitmeyecek. Bu çalışmaları yaparken, çevreyi ve doğayı korumak en önemli amaçlarımızdan. Zira Erdemlimiz, tarım noktasında ve turizm ile doğası noktasında bir cennet. Tarıma dayalı bir ekonomisi olan ilçemizin kalkınması yolunda gerekli yatırımların yapılması için elimizden gelen çalışmaları yapacağız” Dedi.

Ziyaret esnasında Başkan Tollu’nun çalışmalarını yakından takip ettiğini bildiren Alata Araştırma Enstitüsü Akademisyenlerinden Dr. Ayşen Ulun şunları söyledi; “Erdemli ’ye yaptığınız yatırımlar ortada. Bizim gibi kurumların taleplerine verdiğiniz cevaplarda… Sahil bandından ilçeye yerleştirilen çöp kovalarının dizaynlarına kadar düşünüp hizmet üretiyorsunuz. Teşekkür ederiz.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol