banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN TOLLU KÖYLÜ PAZARINI ZİYARET  ETTİ
 HER ZAMAN ÜRETENİN YANINDAYIZ

Her fırsatta halkın içinde olmaya özen gösteren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Perşembe günleri kurulan köylü pazarını ziyaret etti. Pazar esnafına hayırlı işler dileyen Başkan Tollu, vatandaşlarında yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ziyarette pazaryerleri hakkında vatandaşların memnuniyetlerini dile getirdiği Tollu burada yaptığı açıklamada, vatandaşların kendi hizmet döneminde kavuştuğu pazaryerlerinin daha nizami ve sorunsuz hizmet vermesini önemsediklerini söyledi.

Pazaryerlerinin sorunsuz bir şekilde hizmet verdiğini dile getiren Tollu, her zaman üreticinin yanında olduklarının altını çizerek, köylü esnafının ekonomisine destek olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 Perşembe pazarındaki esnafları tek tek dolaşarak hayırlı işler dileyen Başkan Tollu, esnafın ve vatandaşların sıkıntılarını da dinledi. Sıkıntılarını anlatan vatandaşların ve esnafların isteklerini ilgili başkan yardımcılarına not ettiren Tollu, aciliyet gerektiren işlerin yapılması konusunda birim amirlerine gerekli talimatları da telefonla verdi.

KÖYLÜMÜZ BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ

2014 seçimleri öncesinde her beldeye kapalı pazaryeri sözü verdiklerini hatırlatan Başkan Tollu, bu sözleri bir bir yerine getirdiklerini belirterek, "Son derece şık bir yapıya sahip olan pazaryerimizde sizlerde tezgâhlarınızı kurarak daha modern hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyorsunuz. Sizlerin ürettiklerini daha sağlıklı bir ortamda satabilmeniz için burasını yaptık. Bu mekân üreticilerimiz için büyük önem taşıyor. Artık vatandaşlarımız, güneşten, yağıştan etkilenmeden rahat bir şekilde satış yapabiliyorlar. Köylümüz bizim her şeyimiz, göz bebeğimiz. Bundan sonraki süreçte de fırsatını buldukça pazar yerlerimizi dolaşarak sizlerle sohbet edeceğim hal hatır ve isteklerini dinlemeye çalışmaya devam edeceğim" diye konuştu.

HİZMETİN EN İYİSİNİ HAK EDİYORSUNUZ

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Tollu,

Erdemli Belediyesi olarak “hizmet” kavramı ile eşdeğerde anılıyor olmalarının kendileri için bir gurur kaynağı olduğunun altını çizerek, “bu anlamda elimizin değdiği yere hizmet götürmek bizlerin en birincil görevi. Çünkü burada yaşayan vatandaşlarımız hizmetin en iyisini hak ediyor. Bundan sonra da hizmetlerin devam edeceğini rahatlıkla söyleyebilirim” diyerek hizmet atağının süreceğini müjdeledi.

PAZARCI ESNAFLARINDAN BAŞKAN TOLLU'YA TEŞEKKÜR

Ziyarette Başkan Tollu’nun son derece önemli hizmetlere imza attığını dile getiren pazarcı esnafları ise Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür ederek, “tozdan, çamurdan, sokak aralarından kurtulduk. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Sizlerin hizmetlerinden memnunuz, bu hizmetlerin devamını diliyoruz” dediler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol