Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN TOLLU, “FİKİR SİZDEN, DESTEK BİZDEN”
Tapu Müdürü Bülent Düzgün ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Ateş, ilçeye yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini belirterek, Başkan Tollu’ya kurumlara verdiği desteklerden dolayı teşekkür dileklerini iletti.

İlçe Müftüsü Ahmet Dindoruk; “Camilerimize, okullarımıza ve kurslarımıza gösterdiğiniz teveccühten dolayı, teşekkür ederiz. Rabbim sizlerden razı olsun.” ifadelerine yer verdi.

Başkan Mükerrem Tollu’da ziyaretler esnasında şunları söyledi; “Bu memleket kolay bu hale gelmedi, kazanılmadı. Bizim yaptığımız, bu ülke için canını verenlerin yanında hiçbir şey değil. Gelecek süreçte gençlerimize yönelik stadyum çalışmamızda olacak ve değerlerimizi çocuklarımıza, bu yollarla onları her türlü kötü alışkanlıktan koruyarak aktaracağız. Kamu Kurumları, Sivil Toplum örgütleri, yöneciler ve her bir bireyin görüşleri ve fikirleri bizim için değerlidir. Proje sunan, fikir ortaya koyan olursa yapılması için destek bizden” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol