banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN TOLLU: DENİZ SEVİYESİNDEN TOROSLAR’A KADAR HİZMET
Yeni yasayla birlikte nüfusun 10 kat, yüz ölçümünün ise %62.5 kat büyüdüğünü belirten Mükerrem Tollu, zorluklarına rağmen Erdemli‘nin her köşesine yatırım yaptıklarını söyledi. Tollu, “ Yıllardır belediyenin sorumluluğunda olmamasına rağmen su veya elektrik ile ilgili aksaklıklar olduğundan hala belediye suçlanıyor. Kimse yüzde yüz değil. Sorumluluğumuz dâhilinde olan her yere hizmet sağlamaya çalışıyoruz. Erdemli olarak büyüdük fakat gelirimiz bununla aynı oranda büyümedi. Yine de hizmetlerimizi aksatmamaya gayret ediyoruz.” dedi. 

SORGUN BARAJI ÇÖZÜME KAVUŞACAK

Kösbucağı Mahalle Muhtarı Cengiz Kaya, belediyenin yaptığı çalışmalardan memnun olduğunu dile getirerek başladığı konuşmasında vatandaşların sorunlarını da dile getirdi. Sorgun Barajı’nın sorulması üzerine Mükerrem Tollu, “Seçimden sonra eğer Ankara’ya gitmek gerekiyorsa hep birlikte gideceğiz, kapılarında beklemek gerekiyorsa hep birlikte bekleyeceğiz” diyerek,  seçim sonrası çözüme kavuşması için her türlü çalışmayı yapacaklarını belirtti.

GÜZEL İNSANLARLA GÜZEL GÜNLER GEÇİRECEĞIZ

Gelecek dönem yapacağı projelerle ilgili vatandaşlarla istişare de yapan, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “ Deniz seviyesinden Toros eteklerine kadar hizmet götürmek için çalışıyoruz. Sunduğumuz hizmetin sağlamasını yapmak, yapacağımız hizmetler için sizlerden fikir almak için siz aydın insanlarla bir araya geliyoruz. Bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol