Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN TOLLU AVUKATLAR GÜNÜNÜ UNUTMADI
  

5 Nisan Avukatlar Günü münasebeti ile Erdemli'de görev yapan avukatları beraberinde belediye avukatları ile birlikte ziyaret ederek çiçek dağıtan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, avukatların gününü tebrik etti. 'Hukuk Devleti anlayışının temel taşlarından biri olan tüm avukatlarımızın, Avukatlar Günü'nü kutluyoruz' diyen Başkan Tollu, "toplumumuzdaki hak ve özgürlüklerin savunucusu olarak fedakârca hizmet eden, kamu vicdanına ve yasalara bağlı olarak mesleklerini icra eden avukatlarımızın meslekleri gerçekten kutsal meslekler arasındadır" ifadelerine yer verdi.

Ziyarette avukatlık mesleğinin kutsiyeti üzerinde duran Başkan Tollu, avukatların çok hassas bir mesleğe sahip olduklarını anlatarak, "Hukuk sistemimizin vazgeçilmez unsurlarından olan avukatlarımız yargı sisteminin en önemli aktörleri arasındadır. Toplumumuzun huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamaları için gerekli olan adaletin sağlanmasında önemli bir yere sahiptirler. Bu vesile ile gününüzü tebrik eder görevlerinizde başarılar dilerim" diye konuştu.

AVUKATLIK ZOR MESLEK!

Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve belediye avukatlarının Avukatlar günü münasebeti ile yapmış olduğu ziyaretin kendileri için değerli ve nazik bir davranış olduğunu belirten Erdemli Baro Başkanı Hülya Yavuz'da ziyaretten dolayı teşekkür etti. Ziyarette avukatlar, avukatlık mesleğinin zorluğuna dikkat çekerken, aynı zamanda da çok önem arz eden bir meslek olduğunun altını çizdiler.

Erdemli Barosunda bulunan meslektaşlarına ziyarette başarılar dileyen Belediye Avukatlarından Emine Akçakuyu Kavunoğlu da yaptığı konuşmasında; "Adaletin hakkın ve hukukun üstünlüğünün sağlanmasında hayatı öneme sahip ve yargı erkinin temel direği olan savunma hakkını temsil eden tüm meslektaşlarımın Avukatlar Günü'nü tebrik ediyorum" dedi.

Ziyaret sırasında Başkan Tollu'ya Belediye avukatları Emine Akçakuyu Kavunoğlu, Rabia Kurnaz ve Gülsüm Gizem Tunç'da eşlik etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol