banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN OKUMUŞ’TAN ÜNİVERİSTE ÖĞRENCİLERİNE HOŞGELDİN HEDİYESİ
 Proje kapsamında, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Niyazi Can, Türkoğlu İlçe Kaymakamı Gürbüz Saltaş ve Belediye Başkanı Osman Okumuş, hazırlık sınıfında eğitim gören 37 öğrenciye, 37 cilt ders kitabı hediye ederek, eğitimlerine katkıda bulundular.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; “En çalışan, en çalışkan ve en çok yatırımın yapıldığı ilçelerden biri haline getirdik. Ben Erzurum Ziraat Fakültesini bitirdim. Orası asker ve öğrencilerin olduğu bir ilimiz. Gelişmesinin en büyük nedenlerinden bir tanesi asker ve öğrencilerin olması, yaklaşık 50-60 bin nüfuslu.Tabi,  Türkoğlu’na az da olsa kattık. Ama Değerli rektörümün de katkılarıyla inşallah, bu sayı artacaktır.

Amacımız, önümüzdeki yıllarda 1500-2000 nüfuslu bir ilçeye yaklaştığımızda, ilçemizin kültürel alanında, okuyan, gelişen ve kültürlü insanların yetişmesi konusunda, onlara örnek olmanız noktasında, hem de maddi anlamda, ilçemizin gelişmesi noktasında sizleri önemsiyoruz, değer veriyoruz.

Bu vesileyle, Türkoğlu Belediyesi sizlerin emrinde sizleri seviyoruz. Hizmet etmeye devam edeceğiz. İnşallah yeni kampüsünüzde bitecek. İslami İlimler bölümüne bir an evvel kavuşursunuz, hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Türkoğlu İlçe Kaymakamı Gürbüz Saltaş; “İlahiyat Fakültesi dekanımız ve çok değerli bu işe gönül vermiş, bu işin gönül yükünü çeken insanlar ve siz değerli öğrenciler Türkoğlu ilçemize hoş geldiniz, diyorum. İnşallah 2018-2019 eğitim öğretim yılı hem sizler hem bizler açısından çok faydalı olur inşallah. Eğitim bir ulusu ya hür yapar, ya bağımsız yapar, yada başka hükümetin esareti kölesi yapar. Sizler bizim için önemlisiniz, buraya katacağınız değer çok fazla, sizin duruşunuzla, yürüyüşünüzle, toplum içerisinde konuşmalarınızla, eminim örnek olacağınız, çok güzel tavırlarınız ve hareketleriniz olacaktır.

Sizlerin buraya katacağı katkılarla, buradaki etkileşimle güzel örnek olacaktır. İnşallah yaşayıp hep beraber göreceğiz. İnşallah, en kısa sürede sayın rektörümüz, burada gönül vermiş arkadaşlarımız, buraya geldiğimden beride takip ediyorum. İnşallah en kısa sürede sizi yeni yerinize taşıyacağız, bununda müjdesini buradan verelim. Tabi büyüklerimizin de destekleri ve gayretleriyle oluyor. Ben sizler adına teşekkürlerimi sunuyorum. Dedi.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can; “Değerli protokol değerli arkadaşlarım sevgili öğrenciler bugün gerçekten Türkoğlu ilçemizin Kaymakamı, Belediye Başkanı,  Dernek Başkanı rektör yardımcımla birlikte sizlerle bir kitapla ilgili etkinlikle buluştuğumuzdan dolayı kendimi çok mutlu hissediyorum. Sizler Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinin bir parçasısınız ve ilahiyat fakültemizin en seçkin öğrencilerisiniz. İnşallah burada ki bu Arapça eğitim bölümü zaman içerisinde çok daha gelişecek ileriki zamanlarda İslami ilimler fakültesi bile olacak bir alt yapısı var . Türkoğlu Türkiye’nin en hızlı gelişen birkaç ilçesinden birtanesidir. Bu bakımdan bu ilçenin hızlı gelişmesine emeği olan kaymamlarımızı belediye başkanlarımızı, hasse ten  Osman Okumuş Belediye Başkanımızı, ve bu ilçede hizmet eden dernek yöneticilerimizi, ilçeye emeği olan herkesi yürekten tebrik ediyorum. Türkoğlu gerçekten Kahramanmaraş’ta Türkiye’de  adından söz edilen ilçelerimizden bir tanesi ve Kahramanmaraş’ın en yakın ilçesi hatta mahallesidir diyebiliriz, her zaman sizlerle beraberiz buraya geleceğiz yine üniversitemiz kampüsünde olan kültür sanat ve bilimsel etkinliklere sizlerin gelmesini istiyoruz yani siz kendinizi Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi kampüsünde de okuyor olarak görebilirsiniz ben burada ilahiyat fakültesi dekanımızında belirttiği gibi bu kitaplar alma dağıtma bahane ilçemizi yöneten en üst yöneticilerle beraber sizlerle beraber olmak belki bu programın en göze batan en fonksiyonel yönü sizlerle beraber olmak.  İnşallah yine sizleri sık sık ziyaret edeceğiz. Diyerek konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol