banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN OKUMUŞ'TAN BELDİYE MECLİS ÜYELERİNE ÖDÜL GİBİ GEZİ
 Meclis üyeleri öncelikle Konya ilindeki Mevlana Türbesi ve Kısa Şehir Turu daha sonra Bursa ilindeki tarihi ve kültürel mekânları ziyaret ettikten sonra kahramanlık destanının yazıldığı Çanakkale’yi ziyaret edecek.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “Bir nebzede olsa yılın stres ve yorgunluğunu atmak amaçlı mesai arkadaşlarıma böyle bir etkinliği düzenledik. Konya, Bursa ve Çanakkale’ye düzenlenen gezi ilk gününde Mevlana Şehri Konya’yı daha sonra evliyalar şehri Bursa’da; Tophane Parkı, Osman ve Orhan Gazi Türbeleri, Emir Sultan Camisi, Emir Sultan Türbesi, Yeşil Türbe ve Ulu Cami’yi ziyaret edecek. Son olarak da Kahramanlık destanın yazıldığı Çanakkale’ye geçerek Gelibolu yarımadasını, Çanakkale Anıtı, Akbaş Şehitliği, 57. Piyade Alayı Şehitliğini ziyaret edecekler.

Konya, Bursa ve Çanakkale’ye düzenlenen gezi ile tarihimize ışık tutan mekânları daha yakından tanıma fırsatı bulacaklardır. Çanakkale bu vatanın vatan edinilmesinde çok önemli bir yere sahip, destansı bir zaferin yaşandığı mekândır. Bu mekânların görülmesi kanaatinden dolayı bu geziyi düzenledik. Ben öncelikle tüm meclis üyelerimize ve onlara eşlik eden ekibimize hayırlı yolculuklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol