banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN OKUMUŞ: “TERÖRÜN ADI NE OLURSA OLSUN MİLLETİ YILDIRAMAYACAKLAR”
 Gaziantep’in Şahinbey İlçesine bağlı Akdere Mahallesi’ndeki bir düğün töreni sırasında düzenlenen hain saldırıyı lanetleyen Başkan Osman Okumuş, “Vatandaşlarımızın çoluk çocuk bir arada olup eğlendiği, en mutlu oldukları anda saldırarak düğün evini cenaze evine çeviren eli kanlı olan terör örgütü gerçek yüzünü bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir” dedi.

FETÖ, DAEŞ, PKK adı ne olursa olsun hiçbir eli kanlı terör örgütünün bu kadim milleti silahlarla, bombalarla yıldıramayacağını vurgulayan Başkan Okumuş, “Bu kutsal millet daha 35 gün önce vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için kendini kurşunların, tankların önüne siper etmiş 240 şehit vermiştir. Hiçbir değeri ve kutsalı olmayan aklını satmış alçak maşalar ve onların patronları şunu asla unutmasın. Ne yaparsanız yapın başaramayacaksınız. Şimdi her zamankinden daha çok birlik ve beraberlik içinde olacağız. İnsanlıktan yoksun eli kanlı bu örgütlerle mücadeleye sonuna kadar devam edeceğiz. Kardeşliğimizi zedeleyip bizi birbirimize düşürmeye çalışanların asla oyununa gelmeyeceğiz. Haince düzenlenen bu alçak saldırının yanı sıra ülkemize yapılan tüm kalleş saldırıları bir kez daha şiddetle lanetliyor, yüce Türk milletimize başsağlığı diliyorum, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol