Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN OKUMUŞ; MUHTARLARIMIZ MİLLETİ, DEVLETİ TEMSİL EDİYORLAR!

 

Binicilik ve Okçuluk Eğitim Merkezinde muhtarlarla 29 Ekim muhtarlar Günü dolayısı ile bir araya gelen Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş,  İki asırlık bir geçmişe sahip olan Muhtarlık müessesi, milletin devletine ulaştığı en kısa ve kolay yoldur. Muhtarlık, hizmet merdivenlerinin ilk basamağı olduğunu söyledi.

Başkan Okumuş, Bizler yerel yönetimler olarak muhtarlarımızın taşıdığı bu sorumluluk ve önemin bilinciyle hareket ediyoruz, mahallelerimizin her türlü ihtiyacını tespit etme hususunda emeğini esirgemeyen muhtarlarımızı çözüm ortağımız olarak görüyoruz. Bu sayede planladığımız tüm proje ve hizmetlerimizi, daha sağlıklı bir şekilde halkımıza ulaştırma imkanı buluyoruz. Demokrasimizin temel taşı, milletimizin güzide temsilcisi ve hizmetkarı muhtarlarımıza emeklerinden ve özverili çalışmalarından dolayı kendilerini kutluyorum. Hem milleti, hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten, tüm Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü′nü kutluyor, hayırlı ve başarılı görevler diliyorum”

19 Ekim Muhtarlar günü dolayısı ile düzenlenen etkinliğe  Türkoğlu İlçe Kaymakamı Mahmut HERSANLIOĞLU, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman OKUMUŞ, AK Parti İlçe Başkanı Feyzettin OKUMUŞ, kurum amirleri, Türkoğlu Muhtarlar Dernek Başkanı Hıdır İlyas ÇİFTÇİ ve ilçedeki mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıya katılan tüm muhtarlara karanfil ikram edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol